Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έγδυσαν όλες τις γυναίκες των Γιαζίντι κι εκτέλεσαν τους άνδρες

Έγδυσαν όλες τις γυναίκες των Γιαζίντι κι εκτέλεσαν τους άνδρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γιαζίντι, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Τζιχαντιστές,

Οι μακελάρηδες που υπηρετούν το Ισλαμικό Κράτος διαπράττουν εγκλήματα που δεν τα χωρά ο ανθρώπινος νους. Διαβάζοντας τις πράξεις τους νομίζεις ότι ζεις τουλάχιστον στον μεσαίωνα.

Το κείμενο που ακολουθεί είναι από το Ασσυριακό Πρακτορείο Ειδήσεων και περιγράφει τι συνέβη σε δύο χωριά των Γιαζίντι όταν μπήκαν μέσα οι τζιχαντιστές.

Στο πρώτο χωριό που λέγεται Κιουάνα (Qana), οι τζιχαντιστές σκότωσαν 32 άνδρες και τους πήραν τις γυναίκες. Στο Χεζάν (Hezan), στο δεύτερο χωριό, όλες οι γυναίκες αναγκάστηκαν να γδυθούν και περίπου 70 άνδρες τους εκτελέστηκαν.

Μια τρομοκρατημένη γυναίκα κοντά στα 60 πήδηξε από τον τρίτο όροφο του σπιτιού της, επιλέγοντας την αυτοκτονία από την ατίμωση. Μια άλλη γυναίκα, νεόνυμφη, 26 χρονών μαχαίρωσε τον εαυτό της μέχρι θανάτου. Αν και αυτά τα δύο περιστατικά δεν μπορούν να διασταυρωθούν, είναι γεγονός ότι το Ισλαμικό Κράτος απαγάγει “άπιστες” γυναίκες για να τις έχουν σκλάβες των ερωτικών τους επιθυμιών και να τις εκπορνεύουν.

Αξιωματούχος της Διεθνούς Αμνηστίας που πέρασε μερικές ημέρες με τους πρόσφυγες επιβεβαίωσε ότι τόσο άνδρες όσο και γυναίκες απάγονται από τους τζιχαντιστές. “Οι άνθρωποι φοβούνται ότι οι γυναίκες βιάζονται και στη συνέχεια πωλούνται για σκλάβες αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πραγματικά”.

Ένας Κούρδος αξιωματικός είπε ότι στη μάχη που δόθηκε την περασμένη εβδομάδα, οι Κούρδοι είχαν 100 νεκρούς στρατιώτες και οι τζιχαντιστές μόλις 30.

“Όλος τους ο οπλισμός είναι αμερικανικός. Έχουν στα χέρια τους εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μεγάλα όπλα και Χάμβις”, επεσήμανε ο ίδιος Κούρδος αξιωματικός.

Σχετικά άρθρα