Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν περνά στη β΄ φάση: Κατάστημα στην Πόλη πουλάει σουβενίρ τζιχαντιστών

Ο Ερντογάν περνά στη β΄ φάση: Κατάστημα στην Πόλη πουλάει σουβενίρ τζιχαντιστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ασσυρία, Ιράκ, Ισλάμ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Κουρδιστάν, Κωνσταντινούπολη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Τη στάση που κρατάει η Τουρκία του Ερντογάν υπέρ των τζιχαντιστών του ISIS το tribune.gr την έχει αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή.

Οι ισλαμοφασίστες του ISIS για τη δημιουργία ισλαμικού χαλιφάτου – προτεκτοράτου της Τουρκίας εξυπηρετούν στο ακέραιο τις βλέψεις του Ερντογάν.

Ωστόσο, πέραν της σιωπηρής κάλυψής τους, πλέον φαίνεται ότι τα μυστικά κέντρα εξουσίας της Τουρκίας έχουν βάλει μπροστά και τα σχέδια του δεύτερου σκέλους της επιχείρησης, που δεν είναι άλλα από την «ωραιοποίηση» της τζιχάντ και την εξοικείωση της τουρκικής κοινής γνώμης με αυτήν.

Οι τζιχαντιστές δεν παρουσιάζονται ως παρανοϊκοί φονιάδες, αλλά επιχειρείται να παρουσιαστούν ως… μόδα.

Όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Independent, την ώρα που δυνάμεις της Δύσης βομβαρδίζουν θέσεις των τζιχαντιστών στο Κουρδιστάν, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης λειτουργεί κατάστημα που πουλάει μεταξύ άλλων, κούπες, μπλουζάκια και μπαντάνες με συνθήματα υπέρ της εξτρεμιστικής οργάνωσης.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ισχυρίζεται πως δεν είναι μέλος ούτε υποστηρικτής του ΙΚΙΛ που προελαύνει στο Ιράκ και σπέρνει το θάνατο και τον πανικό, ξεκληρίζοντας ολόκληρες πόλεις και χωριά με τον πλέον πρωτόγονο και βάναυσο τρόπο, επειδή έκαναν το λάθος να μην έχουν ασπαστεί το Ισλαμ.

Σχετικά άρθρα