Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκει κοινή φωτογραφία τους πριν γνωριστούν

Νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκει κοινή φωτογραφία τους πριν γνωριστούν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Φωτογραφίες,

Η Έιμι Μέιντεν και ο Νικ Γουίλερ λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, βρέθηκαν στο σπίτι των παππούδων του γαμπρού ξεφυλλίζοντας οικογενειακά άλμπουμ.

Το ζευγάρι από τη Βρετανία έμεινε άναυδο όταν βρήκαν μια κοινή τους φωτογραφία από το 1994.

Πριν από 20 χρόνια, και ενώ δεν είχαν τότε γνωριστεί, έκαναν το μπάνιο τους στην ίδια παραλία.

Πιο συγκεκριμένα, ο 26χρονος Νικ απεικονίζεται να παίζει στην αμμουδιά με την αδελφή του και τα ξαδέρφια του στο Μάουσχολ, της Κορνουάλης, όπου η Έιμι μεγάλωσε. Στο φόντο του καρέ, η 25χρονη επίσης φαίνεται να παίζει ξέγνοιαστα στην παραλία με την οικογένειά της.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι ότι ο Νικ ουδέποτε έζησε στη συγκεκριμένη περιοχή. Η γενέτειρα του γαμπρού είναι περίπου 300 μίλια μακριά από Μαουσχολ, εκεί όπου η οικογένεια του περνούσε ανέμελες στιγμές κατά τη διάρκεια την διακοπών τους.

Οι δυο νέοι τελικά γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο κολέγιο πριν 11 χρόνια και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2014, κοντά στο μέρος απ’ όπου η αρχική φωτογραφία τραβήχτηκε.

article-2

Αλλά αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που ένα παντρεμένο ζευγάρι έχει κάνει μια τέτοια απίθανη ανακάλυψη. Μια εβδομάδα πριν το γάμο τους, οι Καναδοί, Άλεξ και η Ντόνα Βουτσινάς βρήκαν μια φωτογραφία από όταν ήταν μικρά παιδιά το 1980, περίπου 15 χρόνια πριν εκείνοι συναντηθούν.

Η εικόνα δείχνει την οικογένεια της Ντόνα να ποζάρει αγκαλιά με έναν αγαπημένο ήρωα της Disney, σε θεματικό πάρκο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, ενώ στο παρασκήνιο της φωτογραφία φαίνεται ο Άλεξ να βρίσκεται στο καροτσάκι του που σπρώχνει ο πατέρας του.

Foto_Pareja

Σχετικά άρθρα