Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άνδρας υπεράνω υποψίας σκοτώνει έγκυο γυναίκα και παιδιά στο Κολοράντο (φωτο+βίντεο)

Άνδρας υπεράνω υποψίας σκοτώνει έγκυο γυναίκα και παιδιά στο Κολοράντο (φωτο+βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δολοφονίες, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κολοράντο, Παιδιά, Παιδοκτόνος,

Ο 33χρονος Κρίστοφερ Γουάτς κατηγορείται στο Κολοράντο των ΗΠΑ για τη δολοφονία της συζύγου του, της 34χρονης Σάναν, που ήταν έγκυος στον 4ο μήνα, και των δύο κοριτσιών τους, της 3χρονης Σελέστ και της 4χρονης Μπέλα.

Συνελήφθη την Τετάρτη στο Φρέντερικ του Κολοράντο, μία πόλη που βρίσκεται 28 μίλια βόρεια του Ντένβερ.

Σύμφωνα με το foxnews.com, ο 33χρονος ομολόγησε στην αστυνομία την ενοχή του για τα αποτρόπαια εγκλήματα.

Εικόνες δείχνουν τον Γουάτς με πορτοκαλί στολή κρατούμενου και χειροπέδες να οδηγείται ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την χωρίς εγγύηση προφυλάκισή του.

Η γυναίκα και οι δύο κόρες της οικογένειας είχαν εξαφανιστεί μέρες πριν και ο φερόμενος ως δολοφόνος τους είχε μιλήσει σε δημοσιογράφους στο τοπικό δίκτυο Denver 7, δείχνοντας μάλιστα συναισθηματικά φορτισμένος:

«Θέλω να γυρίσουν όλοι σπίτι. Ελπίζω να είναι κάπου ασφαλής με τα παιδιά τώρα. Αν κάποιος την έχει και δεν είναι ασφαλείς, τις θέλω πίσω τώρα», δήλωσε.

Η αστυνομία του Κολοράντο εντόπισε τη σορό της 34χρονης Σάναν Γουάτς τρεις ημέρες αφού είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της, σε χώρο εταιρείας όπου δούλευε ο σύζυγός της.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για το πού βρίσκονται τα άψυχα κορμιά και των δύο μικρών κοριτσιών.

«Αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί. Ο ρόλος μας τώρα είναι να εξακριβώσουμε τι ακριβώς συνέβη».

Τα κίνητρά του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά. Σε κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι την τελευταία φορά που είχε δει τη γυναίκα του πριν αυτή εξαφανιστεί, είχαν καυγαδίσει.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι επέστρεψε στο άδειο σπίτι και ανησυχούσε για το πού βρίσκονται η σύζυγός του και τα παιδιά του. «Είχα όλα τα φώτα ανοιχτά. Ήλπιζα ότι θα έρθουν τρέχοντας τα παιδιά στην πόρτα και θα με αγκαλιάσουν».

Ο Κρις Γουάτς κατηγορείται για τρεις φόνους σε πρώτο βαθμό και για αλλοίωση στοιχείων της έρευνας.

Σχετικά άρθρα