Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δίδυμοι αδερφοί παντρεύονται δίδυμες αδερφές και θα μείνουν όλοι μαζί

Δίδυμοι αδερφοί παντρεύονται δίδυμες αδερφές και θα μείνουν όλοι μαζί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δίδυμες, Δίδυμοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μίσιγκαν,

Το ποιες μπορεί να ήταν οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει μάλλον να διερευνηθεί επιστημονικά! Οι δίδυμοι, οι δίδυμες, η κοινή ζωή!

Οι δίδυμοι και οι δίδυμες, υπολογίζεται πως αποτελούν περίπου το 1,9% του παγκοσμίου πληθυσμού. Κι αν αυτό ακούγεται ως αμελητέο ποσοστό στον κόσμο των πιθανοτήτων, τότε το να παντρευτούν δύο ζευγάρια διδύμων… μεταξύ τους, ίσως να μην έχει γίνει ποτέ ξανά!

Αυτό συμβαίνει, όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση. Οι δίδυμοι αδερφοί Zack και Nick Lewan, από το Μίσιγκαν, στις ΗΠΑ, αναμένεται να παντρευτούν τις δίδυμες αδελφές Krissie και Kassie Bevier!

Μάλιστα, προγραμματίζουν να παντρευτούν το ίδιο σαββατοκύριακο (σ.σ. το πρώτο του Αυγούστου), αλλά να ζήσουν και μια κοινή ζωή, αφού σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, σκοπεύουν να ζήσουν μέχρι και στο ίδιο διαμέρισμα!

Οι πρωταγωνιστές αυτής της ιδιαίτερης ιστορίας έχουν μέχρι και την ίδια ηλικία, αφού και οι τέσσερις είναι 24 ετών. Δηλώνουν πως κάνουν τα πάντα σε ζευγάρια, συνεπώς το να παντρευτούν μαζί ήταν μάλλον μονόδρομος.

Πάντως, έτσι για την… ποικιλία, δηλώνουν πως σκοπεύουν να περάσουν κάποιες μέρες χώρια κατά την διάρκεια του κοινού -κατά βάση- ταξιδιού του μέλιτος.

Η Kassie και ο Nick γνωρίστηκαν ως φοιτητές στο Grand Valley state University πριν από τέσσερα χρόνια. Στο πρώτο τους ραντεβού, έφεραν μαζί τα (δίδυμα) αδέλφια τους για… συμπαράσταση. Κάπως έτσι το… έτερο ζευγάρι, ο Zack και η Krissie ξεκίνησαν επίσης να βγαίνουν ραντεβού.

Σχετικά άρθρα