Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι μισθοφόροι των Τούρκων απαγάγουν και βιάζουν γυναίκες στην κατεχόμενη Εφρίν

Οι μισθοφόροι των Τούρκων απαγάγουν και βιάζουν γυναίκες στην κατεχόμενη Εφρίν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Εφρίν, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,

Ο τουρκικός κατοχικός στρατός και οι ισλαμιστές μισθοφόροι του στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν, στη βορειοδυτική Συρία, συνεχίζουν να λεηλατεί, να απαγάγουν, να λαφυραγωγούν, να βασανίζουν και να ασκούν κάθε λογής βία κατά των κατοίκων, σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF.

Το ANF φιλοξενεί τη μαρτυρία της H.S., Κούρδισσας πρώην μέλος της τοπικής πολιτοφυλακής, που είναι από το χωριό Γκεουρίκα της Εφρίν.

«Όταν οι (σ.σ. ισλαμιστικές μισθοφορικές) συμμορίες εισέβαλαν στο χωριό, δεν μπορούσαμε να φύγουμε εξαιτίας της ασθένειας της μητέρας μου και επειδή οι συμμορίτες είχαν μπλοκάρει τον δρόμο που πήγαινε στην Εφρίν.

»Όλοι οι δρόμοι είχαν αποκλειστεί και ο άνδρας μου ήταν με τους ανθρώπους που πολεμούσαν ενάντια στους εισβολείς.

»Οι (σ.σ. ισλαμιστές) συμμορίτες με απήγαγαν μέσα στη νύχτα και με μετέφεραν σε ένα στρατόπεδό τους, όταν άκουσαν ότι ήμουν μέλος της πολιτοφυλακής.

»Με ανέκριναν και ήθελαν να τους αποκαλύψω που βρίσκονταν οι (σ.σ. Κούρδοι) μαχητές».

Η ίδια κατήγγειλε ότι οι ισλαμιστές μισθοφόροι των Τούρκων την απείλησαν ότι θα τη σκότωναν και θα τη βασάνιζαν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Πρόσθεσε ότι οι συμμορίτες διαπράττουν ανήθικες πράξεις στις γυναίκες που κρατάνε ομήρους στα στρατόπεδά τους και ότι τις βασανίζουν.

«Αποσκοπώντας να πάρουν πληροφορίες, οι συμμορίτες πρώτα απείλησαν με απαγωγές πολιτών και ότι θα τους βασάνιζαν».

Όπως εξήγησε πλήρωσε 150.000 συριακές λίρες στους ισλαμιστές μισθοφόρους για να εξασφαλίσει την έξοδό της από τον θύλακα της Εφρίν και ότι συνεχίζει να έχει εφιάλτες εξαιτίας των όσων βίωσε.

Σχετικά άρθρα