Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο επεισόδιο ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος ομοφυλόφιλων από αεροπορική εταιρεία

Απίστευτο επεισόδιο ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος ομοφυλόφιλων από αεροπορική εταιρεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ομοφυλόφιλοι,

Συγκλονισμένο δηλώνει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων από τη ρατσιστική συμπεριφορά που δέχθηκε σε πτήση από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το Λος Άντζελες όταν μέλος του πληρώματος τους σήκωσε από τις θέσεις τους για να καθίσει ένα ζευγάρι στρέιτ.

Ο David Cooley, ιδιοκτήτης του διάσημου γκέι μπαρ «The Abbey» στο δυτικό Χόλιγουντ, μοιράστηκε την ιστορία του στη σελίδα του στο Facebook.

«Ποτέ ξανά δεν είχα βιώσει τέτοιου είδους διάκριση στα ταξίδια μου. Με σήκωσαν από τη θέση μου σε πτήση της Alaska Airlines από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες για να κάτσει ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλων» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παρ ότι, ο σύντροφος του εξήγησε πως ήταν ζευγάρι και ότι ήθελαν να κάτσουν μαζί, η αεροσυνοδός ήταν ανένδοτη, λέγοντάς του τελικά πως αν δε σηκωθεί θα πρέπει να βγει από το αεροπλάνο.

Το ζευγάρι όπως δήλωσε ο Cooley ένιωσε ταπεινωμένο, έτσι εγκατέλειψε το αεροπλάνο και επέστρεψαν στο Λος Άντζελες με άλλη πτήση διαφορετικής αεροπορικής εταιρείας.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στις μέρες μας μία αεροπορική εταιρία θα είχε τέτοια επιλεκτική αντιμετώπιση, φτάνοντας μέχρι το σημείο να μας ζητήσει να φύγουμε. Δεν πρόκειται να ξαναπετάξουμε με την Alaska Airlines ποτέ», κατέληξε.

Η ανάρτηση του Cooley προκάλεσε σάλο και η Alaska Airlines αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη και σημειώνοντας ότι έχει γίνει κάποιου είδους μπέρδεμα.

«Σας διαβεβαιώνουμε ότι ακολουθούμε πολιτική μηδενικής ανοχής σε διακρίσεις κάθε είδους» τόνισε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρίας.

Σχετικά άρθρα