Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Απασφάλισε» ο Τραμπ κατά του πρώην διευθυντή της CIA – Τι είπε

«Απασφάλισε» ο Τραμπ κατά του πρώην διευθυντή της CIA – Τι είπε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CIA - Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Μπρέναν,

«Πολύ κακό τύπο» χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τραμπ τον Τζον Μπρέναν, επιστρέφοντας τα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον του ο πρώην διευθυντής της CIA με αιχμή τους χειρισμούς του Αμερικανού προέδρου στη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του Βλάντιμιρ Πούτιν στο Ελσίνκι.

«Νομίζω ότι ο Μπρέναν είναι πολύ κακός τύπος. Αν δείτε έγιναν πολλά (άσχημα) πράγματα επί των ημερών του», δήλωσε ο Τραμπ, στη διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, αναφερόμενος στον Μπρέναν, ο οποίος χρημάτισε πρώην διευθυντής της CIA (2013-2017) επί των ημερών του Δημοκρατικού προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο πρώην επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας κατασκοπείας είχε διατυπώσει σφοδρές επικρίσεις κατά του Τραμπ, με αιχμή την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν μετά τη συνάντησή τους στο Ελσίνκι.

Ο Μπρέναν χαρακτήρισε «προδοτική» τη στάση του Τραμπ. «Η εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ στη συνέντευξη Τύπου στο Ελσίνκι υπερβαίνει και ξεπερνά τα πρόθυρα των “υψηλών εγκλημάτων και παραπτωμάτων”. Ήταν καθαρή προδοσία. Τα σχόλια του Τραμπ δεν ήταν μόνο βλακώδη. Είναι ολόκληρος στην τσέπη του Πούτιν. Ρεπουμπλικανοί Πατριώτες: Πού είστε;;;», είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Twitter.

Σχετικά άρθρα