Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θαύμα στην Ινδία: 34χρονος σηκώθηκε από το φέρετρο λίγο πριν τον θάψουν

Θαύμα στην Ινδία: 34χρονος σηκώθηκε από το φέρετρο λίγο πριν τον θάψουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδία ή Μπάρατ,

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία αφού ένας 34χρονος σηκώθηκε από το φέρετρο λίγο πριν τον θάψουν!

Η κηδεία ξεκινά και το φέρετρο μεταφέρεται στον οικογενειακό τάφο, στο νεκροταφείο της περιοχής. Ο λάκκος έχει ήδη ανοίξει. Τότε, συμβαίνει το θαύμα. Ο 34χρονος παίρνει ανάσα και σηκώνεται όρθιος! Οι μισοί παριστάμενοι έκαναν δεήσεις στον Θεό και άλλοι μισοί κοιτούσαν αποσβολωμένοι, προσπαθώντας να πιστέψουν όσα αντίκριζαν με τα ίδια τους τα μάτια.

Ο Eshwar Pavade είχε πεθάνει και… με χαρτί γιατρού, αλλά την Πέμπτη, λίγες στιγμές πριν τον θάψουν, ο 34χρονος επέστρεψε από τους νεκρούς! Το στήθος του άρχισε να κινείται και σε δευτερόλεπτα άνοιξε τα μάτια του.

Μετά το αρχικό σοκ, οι συγγενείς και φίλοι έπεσαν πάνω του, τον έβγαλαν από το φέρετρο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Αφού διαπιστώθηκε ότι όντως ήταν ζωντανός, οι συγγενείς άρχισαν να κατηγορούν τον γιατρό του ιδιωτικού νοσοκομείου, ο οποίος είχε εξετάσει τον Eshwar και τον είχε χαρακτηρίσει… νεκρό!

Όπως ανέφεραν τα τοπικά Μέσα, ο 34χρονος ζούσε σχεδόν δύο χρόνια στο χωριό Station Ghanagagapur. Τις τελευταίες ημέρες αισθάνθηκε άρρωστος και πήγε στο νοσοκομείο. Έπεσε σε κώμα, ο γιατρός τον εξέτασε και αποφάνθηκε ότι… πέθανε!

Σχετικά άρθρα