Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένα τεράστιο μπαλόνι «θυμωμένο μωρό Τραμπ» θα πετά πάνω από το Λονδίνο

Ένα τεράστιο μπαλόνι «θυμωμένο μωρό Τραμπ» θα πετά πάνω από το Λονδίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο, Ντόναλντ Τραμπ,

Ένα τεράστιο μπαλόνι, το υπερφυσικό θυμωμένο μωρό Ντόναλντ Τραμπ, θα πετά πάνω από το Λονδίνο στη διάρκεια της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου στη βρετανική πρωτεύουσα, αφού έλαβε τη σχετική έγκριση από τις δημοτικές αρχές, αναφέρει το BBC.

Ο Τραμπ πρόκειται να συναντηθεί με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι την Παρασκευή 13 Ιουλίου στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα συναντηθεί επίσης με τη βασίλισσα Ελισάβετ, γεγονός που έχει εγείρει τεράστιες αντιδράσεις.

Έπειτα από εκστρατεία συγκεντρώθηκαν 18.000 λίρες (20.300 ευρώ) για το μπαλόνι με ήλιο ύψους έξι μέτρων, το οποίο παρουσιάζει τον Τραμπ σαν «ένα οργισμένο μωρό με ευαίσθητο εγωισμό και μικρά χεράκια».

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν έδωσε άδεια να πετάει το μπαλόνι πάνω από τη βρετανική πρωτεύουσα επί δύο ώρες την ημέρα της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου.

Ο Καν έχει καταστήσει σαφές ότι ο Τραμπ δεν είναι ευπρόσδεκτος στη βρετανική πρωτεύουσα και έχει προειδοποιήσει ότι αναμένονται ειρηνικές διαδηλώσεις καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψής του.

«Ο Τραμπ πραγματικά φαίνεται να σιχαίνεται όταν τον κοροϊδεύουν. Οπότε όταν επισκεφθεί τη χώρα την Παρασκευή θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζει πως όλη η Βρετανία τον περιφρονεί και γελά εις βάρος του», επισημαίνει ο εμπνευστής της ιδέας Λίο Μάρεϊ.

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι είχαν υπογράψει αίτηση με την οποία ζητούσαν να δοθεί άδεια στο μπαλόνι.

Ωστόσο, για να απογειωθεί χρειάζεται επίσης άδεια από την πολιτική αεροπορία και την αστυνομία. της Βρετανίας, αλλά και της Αστυνομίας.

Σχετικά άρθρα