Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέλος στα σενάρια εκλογών: Συμφώνησαν στη πολιτική ασύλου οι κυβερνητικοί εταίροι στη Γερμανία

Τέλος στα σενάρια εκλογών: Συμφώνησαν στη πολιτική ασύλου οι κυβερνητικοί εταίροι στη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CDU Χριστιανική Δημοκρατική Ένωση, SPD Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας, Γερμανία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες,

Σε συμφωνία κατέληξαν οι κυβερνητικοί εταίροι (Χριστιανοδημοκράτες, Χριστιανοκοινωνιστές, Σοσιαλδημοκράτες) στη Γερμανία, οι οποίοι συνεδρίαζαν το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να αποφασίσουν για την πολιτική που θα εφαρμοστεί στα θέματα ασύλου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, η αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Αντρέα Νάλες δήλωσε ότι επετεύχθη συμφωνία.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, οι εταίροι συμφώνησαν σε ένα «πακέτο» για την παράνομη μετανάστευση και την αυστηροποίηση της πολιτικής ασύλου.

Η Νάλες και ο Όλαφ Σουλτς ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν για την επιβράδυνση των διαδικασιών ασύλου, ενώ επιπρόσθετα, θα έρθει εντός του έτους νέος μεταναστευτικός νόμος, κάτι που ήταν αίτημα του SPD.

Η Νάλες δήλωσε πως η νέα πρόταση προσανατολίζεται σε αξίες αλληλεγγύης και ανθρωπισμού.

Ο δε Ζεεχόφερ μίλησε για κέντρα ελέγχου τα οποία θα είναι στα υπάρχοντα αστυνομικά τμήματα και όχι σε κλειστά κέντρα ελέγχου.

Σε αυτά θα ελέγχονται όσοι υπάγονται σε διαδικασία ασύλου.

Σχετικά άρθρα