Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλη καζούρα στο διαδίκτυο με τους «παγκόσμιους ηγέτες» που συνεχάρησαν πρώτοι τον Ερντογάν – Διαβάστε ποιοι είναι!

Μεγάλη καζούρα στο διαδίκτυο με τους «παγκόσμιους ηγέτες» που συνεχάρησαν πρώτοι τον Ερντογάν – Διαβάστε ποιοι είναι!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίκτορ Όρμπαν, Εκλογές, Ιλχάμ Αλίεφ, Ισμαήλ Χανίγιε, Μαχμούντ Αμπάς, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανί, Τουρκία,

Μεγάλο «τρολάρισμα» πέφτει στο διαδίκτυο με τους «παγκόσμιους ηγέτες» που έσπευσαν να συγχαρούν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επανεκλογή του στην τουρκική προεδρία.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε, στον Τούρκο Πρόεδρο έδωσαν συγχαρητήρια ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίεφ, εις του οποίου τη χώρα ο Ερντογάν έχει εγκαταστήσει μια στρατιωτική βάση και οι Αζέροι είναι λαός τουρκικός.

Επίσης, τον συνεχάρη ο πρόεδρος του Πακιστάν, Μαμούν Χουσεΐν, ο οποίος κατηγορείται από τις ΗΠΑ ότι δεν κάνει αρκετά για να καταπολεμήσει τους τζιχαντιστές και υπάρχουν υποψίες ότι από τη χώρα του «έφευγαν» πυρηνικά προς τη Βόρεια Κορέα.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τον συγχαρεί από τους πρώτους ο εμίρης του Κατάρ, ο Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, ο οποίος κατηγορείται από τους άλλους Άραβες ηγέτες ως χρηματοδότης της παγκόσμιας τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, ο Ερντογάν έχει στείλει 4.000 Τούρκους στρατιώτες στο Κατάρ για να τον προστατεύουν, εννοείται ότι από την πλευρά του χρηματοδοτεί τον Ερντογάν για όλα αυτά, έχει ονομάσει και ένα άλογό του Ερντογάν και ονειρεύεται να τον «υιοθετήσει» ο Ερντογάν. Λέγεται επίσης ότι στο Κατάρ έχει αποταμιευμένα τα λεφτά του ο Ερντογάν.

Ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης που τηλεφώνησε στον Ερντογάν είναι ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, μια ειδική περίπτωση.

Τα συγχαρητήριά τους έσπευσαν να πουν και οι Παλαιστίνιοι. Στον «σουλτάνο» τηλεφώνησε τόσο ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, όσο και ο ηγέτης της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε.

Σχετικά άρθρα