Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μουντιάλ: Βουλευτίνα ζητά από τις Ρωσίδες να κάνουν σεξ μόνο με λευκούς φιλάθλους

Μουντιάλ: Βουλευτίνα ζητά από τις Ρωσίδες να κάνουν σεξ μόνο με λευκούς φιλάθλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μουντιάλ, Ρωσία,

Η πρόεδρος της επιτροπής του ρωσικού Κοινοβουλίου για την προστασία των οικογενειών, των γυναικών και των παιδιών, Ταμάρα Πλετνίοβα, προειδοποίησε τις Ρωσίδες να αποφύγουν τις ερωτικές συνευρέσεις με… μη λευκούς ξένους άνδρες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ που διεξάγεται στη χώρα.

H ίδια επέμεινε ότι η δήλωσή της δεν έχει ρατσιστικό υπονοούμενο, απλώς ότι είναι καλύτερο να γεννιούνται παιδιά από άτομα της ίδιας φυλής.

Σύμφωνα με τη βουλευτή, τέτοιες σχέσεις γυναικών με ξένους κατά τη διάρκεια αθλητικών διοργανώσεων σπανίως έχουν θετική κατάληξη. Πολύ συχνά οι γυναίκες μένουν έγκυοι και καλούνται να μεγαλώσουν τα παιδιά μόνες τους.

Παράλληλα, αρκετά είναι τα φαινόμενα κατά τα οποία οι άνδρες εγκαταλείπουν τις γυναίκες στη Ρωσία ή στο εξωτερικό και αυτές με τη σειρά τους μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους, τα οποία στη Ρωσία αποκαλούνται «παιδιά των Ολυμπιακών Αγώνων».

Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1980 και αναφέρεται στα παιδιά τα οποία συλλαμβάνονται κατά τη διάρκεια διεθνών αθλητικών γεγονότων και προκύπτουν από σχέσεις Ρωσίδων με άνδρες από τη Λατινική Αμερική, την Ασία ή την Αφρική. Τα παιδιά αυτά στη Ρωσία «δεινοπαθούν», καθώς έχουν γίνει θύματα διακρίσεων.

Παράλληλα, η βουλευτής δήλωσε ότι ελπίζει «οι άνθρωποι να παντρεύονται από αγάπη ανεξαρτήτως καταγωγής ή εθνικότητας», όμως «οφείλουμε να αναλογιστούμε και τα προβλήματα των παιδιών αυτών, τα οποία εγκαταλείπονται και στοχοποιούνται».

Σχετικά άρθρα