Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γαλλίδα υπουργός αποκάλυψε ότι Μακρόν και Κόντε σήκωσαν νυχτιάτικα το τηλέφωνο

Γαλλίδα υπουργός αποκάλυψε ότι Μακρόν και Κόντε σήκωσαν νυχτιάτικα το τηλέφωνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ιταλία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Τζουζέπε Κόντε,

«Έχουμε ανάγκη να μιλήσουμε με την Ιταλία. Είναι ένας μεγάλος εταίρος, μια μεγάλη γειτονική χώρα» ανέφερε η Γαλλίδα υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ναταλί Λουαζό, ενημερώνοντας σήμερα Πέμπτη, ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η υπουργός τόνισε ότι κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος δεν έγινε απευθείας αναφορά στην επίσκεψη Κόντε στο Παρίσι, η οποία, κανονικά, θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, ενώ επίσης δεν αναφέρθηκε στη «συγγνώμη» που ζητεί διακαώς από τον Γάλλο πρόεδρο ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Λουίτζι Ντι Μάιο, σχετικά με επικριτικές δηλώσεις του για τη μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί η Ρώμη.

«Ευχόμαστε ο Κόντε να έρθει στο Παρίσι. Ο πρόεδρος Μακρόν και ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε μπόρεσαν να μιλήσουν για λίγη σχετικά ώρα στη G7 του Καναδά και θα ήταν χρήσιμο να έχουν μια πιο αναλυτική συνομιλία», δήλωσε η Ναταλί Λουαζό στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Europe 1.

Σχετικά άρθρα