Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

16 χρόνια φυλακή σε Πολωνό που απήγαγε Βρετανίδα για να την πουλήσει ερωτική σκλάβα

16 χρόνια φυλακή σε Πολωνό που απήγαγε Βρετανίδα για να την πουλήσει ερωτική σκλάβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Βρετανία, Ερωτική Σκλάβα, Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία,

Ο 31χρονος Πολωνός Λούκας Χέρμπα καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε κάθειρξη 16 ετών και 9 μηνών από την ιταλική Δικαιοσύνη για την απαγωγή το 2017 του νεαρού μοντέλου από τη Βρετανία, της Κλόι Έιλινγκ.

Το δικαστήριο του Μιλάνου επιδίκασε επίσης στο θύμα αποζημίωση, το ύψος της οποίας δεν έχει προς το παρόν καθοριστεί, όπως μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ.

«Είμαι χαρούμενη και ανακουφισμένη από την απόφαση του δικαστηρίου» δήλωσε η Βρετανίδα καλλονή στη βρετανική ταμπλόιντ The Sun.

«Έχω την αίσθηση ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη και μπορώ, πλέον, να γυρίσω σελίδα αφήνοντας πίσω αυτήν την τρομακτική περίοδο».

«Τώρα μπορεί να συνεχίσει με τη ζωή της» υπογράμμισε ο ατζέντης της Έντριαν Σίνγκτον.

«Είναι δύσκολο, όταν έχεις αντιμετωπιστεί ως ψεύτης στον Τύπο, όμως εκείνη θα μπορεί να λέει “γνωρίζω ότι η ιστορία μου είναι τρελή, όμως είναι αληθινή”».

Ο Λούκας Χέρμπα, που ζούσε εκείνη την περίοδο στη Βρετανία, συνελήφθη στην Ιταλία κατηγορούμενος για την απαγωγή και παράνομη κατακράτηση του μοντέλου το διάστημα 11ης-17ης Ιουλίου του 2017.

Το θύμα, ηλικίας τότε 20 ετών, είπε ότι την παρέσυρε στο Μιλάνο υπό το πρόσχημα μιας φωτογράφισης, κατόπιν της έκανε μια ένεση κεταμίνης (αναλγητική ουσία που χρησιμοποιείται ως ναρκωτικό) προτού τη γδύσει και τη μεταφέρει στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου έως ένα εξοχικό σε χωριό της βορειοδυτικής Ιταλίας.

Σύμφωνα με την Κλόι Έιλινγκ, ο απαγωγέας της είχε πει ότι είναι μέλος ενός δικτύου, που σκόπευε να την πουλήσει σε διαδικτυακή δημοπρασία ως σκλάβα του σεξ.

Αφηγήθηκε επίσης ότι ο καταδικασθείς, με τον οποίο είχαν βγει για ψώνια ενώ την κρατούσε αιχμάλωτη, την πήγε πίσω στο Μιλάνο, όπου την άφησε ελεύθερη κοντά στο βρετανικό προξενείο, με το επιχείρημα ότι είχε έναν ανήλικο γιο.

Η υπεράσπιση του Πολωνού υποστήριξε, αντιθέτως, ότι το μοντέλο οργάνωσε την απαγωγή του μαζί του με στόχο να κερδίσει διασημότητα και να δώσει ώθηση στην επαγγελματική της καριέρα.

Σχετικά άρθρα