Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κηπουρός βρήκε οστά του πρώην συζύγου της γυναίκας του – Tον είχε σκοτώσει με τσεκούρι

Κηπουρός βρήκε οστά του πρώην συζύγου της γυναίκας του – Tον είχε σκοτώσει με τσεκούρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σιβηρία,

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρημα ήρθε ένας κηπουρός στην περιοχή Ομσκ της Σιβηρίας, όταν την ώρα που φύτευε πατάτες για τη σύζυγό του, βρήκε ένα… κρανίο.

Τέρας ψυχραιμίας η 60χρονη τού εξομολογήθηκε ότι ήταν τα λείψανα του πρώτου συζύγου της, τον οποίο σκότωσε με τσεκούρι και τον έθαψε εκεί πριν από 20 χρόνια.

«Μην ανησυχείς, είναι ο πρώτος άντρας μου», είπε… σαν να μην συνέβη τίποτα η γυναίκα μετά την ανατριχιαστική ανακάλυψη στο σπίτι της στο Λουζίνο. Η ίδια εξομολογήθηκε τη δολοφονία πριν πει στον νέο της σύντροφο να θάψει ξανά τα λείψανα, να ξεχάσει ό,τι συνέβη και να μην πει τίποτα στην αστυνομία.

Ωστόσο, εκείνος -θέλοντας να φυλάξει και τα νώτα του μην έχει την ίδια τύχη- δεν την άκουσε και απευθύνθηκε στις αρχές.

Το ανατριχιαστικό συμβάν έλαβε χώρα πριν από 21 χρόνια, όταν ο πρώτος της άντρας επέστρεψε στο σπίτι μεθυσμένος, καυγάδισαν και τη χτύπησε.

Τότε εκείνη τον χτήπησε με τσεκούρι, τον διαμέλισε και τον «φύτεψε» στον κήπο με τις πατάτες. Τότε είχε ισχυριστεί ότι έφυγε για δουλειά και δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Η γυναίκα ομολόγησε και στις αρχές τη δολοφονία του συζύγου της και βρίσκεται αντιμέτωπη με διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Μάλιστα, έκανε και αναπαράσταση του διαμελισμού του συζύγου της.

Η αστυνομία έσπευσε στον κήπο του σπιτιού και βρήκε και άλλα οστά. Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν αναφέρεται, τέθηκε σε κατ΄ οίκον περιορισμό, ενόσω διαρκεί η έρευνα.

Η ποινή που αντιμετωπίζει εάν καταδικαστεί είναι 10 χρόνια φυλάκιση.

Σχετικά άρθρα