Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρικτό: 18χρονος έχασε τη ζωή του από καρχαρία που του έκοψε το πέος

Φρικτό: 18χρονος έχασε τη ζωή του από καρχαρία που του έκοψε το πέος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Επίθεση Καρχαρία, Καρχαρίας,

Τη ζωή του έχασε με τον πιο φρικτό τρόπο ένας νεαρός άνδρας στη Βραζιλία, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από καρχαρία στην παραλία Piedade. Ο καρχαρίας του έκοψε το πέος, καθώς ο 18χρονος κολυμπούσε με φίλους του, το Σαββατοκύριακο.

Λουόμενοι έτρεξαν στη θάλασσα για να βγάλουν τον άτυχο Jose Ernesto da Silva από το νερό, με εμφανές και σοκαριστικό το τραύμα του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου όμως εξέπνευσε τη Δευτέρα.

Πριν την επίθεση, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας, ναυαγοσώστες του είχαν συστήσει να κολυμπά πιο κοντά στην ακτή. Υπήρχαν επίσης πινακίδες που προειδοποιούσαν για τους κινδύνους της κολύμβησης σε πιο βαθιά νερά.

«Την ώρα που οι ναυαγοσώστες του είπαν να βγει πιο έξω του επιτέθηκε ο καρχαρίας» περιέγραψε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Οι διασώστες έδωσαν μάχη να περιορίσουν την αιμορραγία. Καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο, ο 18χρονος έπαθε δύο φορές ανακοπή και εισήχθη σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι ειδικοί εκτιμούν πως επρόκειτο για καρχαρία τίγρη.

«Πήγαινε εκεί κρυφά, γιατί ήξερε πως εγώ πίστευα πως είναι επικίνδυνα. Δεν ανησυχούσα γιατί νόμιζα πως ήταν κάπου στο σπίτι» είπε για τον άτυχο νέο η μητέρα του.

Σε αυτό το κομμάτι της ακτής καταγράφεται το 80% των επιθέσεων καρχαρία στη Βραζιλία.

Τον Απρίλιο, ο 35χρονος Pablo de Melo ακρωτηριάστηκε στο πόδι και στο χέρι έπειτα από επίθεση καρχαρία, σχεδόν στο ίδιο σημείο.

Σχετικά άρθρα