Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

90χρονη ζητά να δει τον πρώην κατάσκοπο Σεργκέι Σκριπάλ – «Είναι γιος μου» (φωτο)

90χρονη ζητά να δει τον πρώην κατάσκοπο Σεργκέι Σκριπάλ – «Είναι γιος μου» (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ,

Η ρωσική κρατική τηλεόραση και συγκεκριμένα το Πρώτο Κανάλι της Ρωσικής τηλεόρασης παρουσίασε τη Δευτέρα συνέντευξη με μια γυναίκα την οποία παρουσίασαν ως τη μητέρα του Ρώσου πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ που έπεσε θύμα δηλητηρίασης στη Βρετανία.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Σεργκεί Σκριπάλ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών αφότου δηλητηριάστηκε με νευροπαραλυτικό παράγοντα. Εκτοτε δεν έχει εμφανισθεί δημόσια και δεν αποκαλύπτεται ο τόπος διαμονής του.

Η γυναίκα δήλωσε στη συνέντευξη της ότι δεν μίλησε με τον γιό της από τότε που εισήχθη στο νοσοκομείο και απηύθυνε έκκληση στις βρετανικές αρχές να επιτρέψουν στον Σκριπάλ να της τηλεφωνήσει.

Όπως η ίδια ισχυρίσθηκε έχει να δει τον γιό της 14 χρόνια και θέλει να τον συναντήσει για να τον σφίξει στην αγκαλιά της. Σκουπίζοντας τα δάκρυα της, η γυναίκα είπε ότι είναι 90 ετών και πως η ίδια δεν συνιστά για κανέναν κίνδυνο.

Ούτε οι βρετανικές αρχές, ούτε η κόρη του Σκριπάλ μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφέρει ότι η μητέρα του Σεργκέι Σκριπάλ ζει μέχρι σήμερα.

Σχετικά άρθρα