Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παλαιστίνη: Ξανά στο νοσοκομείο ο Μαχμούντ Αμπάς (βίντεο)

Παλαιστίνη: Ξανά στο νοσοκομείο ο Μαχμούντ Αμπάς (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Μαχμούντ Αμπάς, Παλαιστίνη, Παλαιστινιακή Αρχή, Παλαιστίνιοι,

Σε νοσοκομείο στη Δυτική Όχθη εισήχθη για τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς και ενώ υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο 82χρονος Αμπάς την Τρίτη υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αφτί και πήρε εξιτήριο μερικές ώρες αργότερα, ωστόσο το Σάββατο εισήχθη εκ νέου για σύντομη νοσηλεία, ανέφερε το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA.

Παλαιστίνιος αξιωματούχος δήλωσε πως ο Αμπάς επέστρεψε στο νοσοκομείο την Κυριακή λόγω επιπλοκών από την επέμβαση στο αφτί.

Ο Αμπάς έχει υψηλό πυρετό, είπε, «έτσι οι γιατροί συνέστησαν να επιστρέψει στο νοσοκομείο».

Ωστόσο, πηγή στο νοσοκομείο al-Istishari στη Ραμάλα, δήλωσε πως η κατάσταση του Παλαιστίνιου προέδρου δεν έχει σχέση με την επέμβαση στο αφτί.

«Ο πρόεδρος θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι τη Δευτέρα. Παίρνει αντιβίωση για μια φλεγμονή στο στήθος», δήλωσε η νοσοκομειακή πηγή.

Η κατάσταση του Παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς δεν εμπνέει ανησυχία και οι εξετάσεις του είναι φυσιολογικές, δήλωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.

Η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO), επικεφαλής της οποίας είναι ο Αμπάς, ανακοίνωσε εξάλλου μέσω Twitter πως ο Παλαιστίνιος επικεφαλής διαπραγματευτής Σάεμπ Έρεκατ επισκέφθηκε τον Παλαιστίνιο ηγέτη στο νοσοκομείο και δήλωσε: «Η υγεία του προέδρου είναι καλή».

Σχετικά άρθρα