Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Χάθηκε» η Νέα Ζηλανδία από τους χάρτες – #getNZonthemap

«Χάθηκε» η Νέα Ζηλανδία από τους χάρτες – #getNZonthemap
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Ζηλανδία, Τζασίντα Άρντερν,

Τη φωνή της με τους συμπατριώτες της, οι οποίοι αντιδρούν βλέποντας τη χώρα τους να απουσιάζει από πολλούς παγκόσμιους χάρτες, ένωσε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν.

Σε βίντεο του Tourism New Zealand -οργανισμού που είναι αρμόδιος για την προώθηση του τουρισμού στη χώρα- ο κωμικός Ρις Ντάρμπι αναφέρεται στην απουσία της Νέας Ζηλανδίας από χάρτες που βρίσκονται σε καταστήματα πολυεθνικών εταιρειών, στον ζωολογικό κήπο στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, στο Βρετανικό Μουσείο, ακόμη και σε επιτραπέζια παιχνίδια.

Το χιουμοριστικό βίντεο ξεκινά δείχνοντας τον Ντάρμπι να λαμβάνει μια ανώνυμη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία η Νέα Ζηλανδία εξαφανίζεται από τους χάρτες.

«Νέα Ζηλανδία, πού είσαι;», διερωτάται, εκτιμώντας ότι η Αυστραλία ίσως κλέβει τους τουρίστες της χώρας ή η Βρετανία προσπαθεί να σαμποτάρει τους All Blacks, την εθνική ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του χιουμοριστικού βίντεο, παίρνει τηλέφωνο την πρωθυπουργό της χώρας, για να την ενημερώσει.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας έχουν δημιουργηθεί ένας ιστότοπος με το όνομα worldmapwithoutnz και το hashtag .


Σχετικά άρθρα