Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα κουβαλήσει τη δική του τουαλέτα στη Νότια Κορέα

Απίστευτο: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα κουβαλήσει τη δική του τουαλέτα στη Νότια Κορέα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Κιμ Γιονγκ Ουν, Νότια Κορέα,

Στην πρώτη επίσκεψη Βορειοκορεάτη ηγέτη στη Νότια Κορέα από τη λήξη του Πολέμου της Κορέας το 1953 ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα φέρει μαζί του υψηλόβαθμους αξιωματούχους του καθεστώτος του, την αδελφή του Κιμ Γιο Τζονγκ -και ίσως και τη γυναίκα του Ρι Σολ Γιου-, την προσωπική του φρουρά και… μια τουαλέτα!

Ο Βορειοκορεάτης κουβαλά πάντα τη δική του τουαλέτα όταν ταξιδεύει, κι όχι μόνον μία αλλά αρκετές, σε διάφορα οχήματα της αυτοκινητοπομπής του, ακόμη και σε εκείνα που έχουν σχεδιαστεί για ταξίδια σε ανώμαλα ή χιονισμένα τερέν.

«Είναι αδιανόητο για τη βορειοκορεατική κοινωνία ο ανώτατος ηγέτης της να χρησιμοποιήσει δημόσια τουαλέτα όταν περιοδεύει στη χώρα», δήλωσε ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα Daily NK.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κιμ διαθέτει τουαλέτα ακόμη και στην προσωπική του Mercedes σε περίπτωση… ανάγκης.

Αλλά πέρα από την απέχθειά του για τα δημόσια αποχωρητήρια υπάρχει κι ένας άλλος λόγος που καταφεύγει σε φορητές τουαλέτες: όπως δήλωσε στη Washington Post Βορειοκορέατης πρώην μέλος της φρουράς του «ανώτατου ηγέτη» που αυτομόλησε στη Νότια Κορέα, «οι σωματικές εκκρίσεις του ηγέτη περιέχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του και ως εκ τούτου δεν γίνεται να τις παρατήσουν».

Η Daily NK αναφέρει ακόμη ότι τα ούρα και τα κόπρανα του Κιμ εξετάζονται τακτικά για να διαπιστωθεί αν πάσχει από κάποια ασθένεια και να λάβει έγκαιρα τα μέτρα του.

Σχετικά άρθρα