Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σάλος στην Ιαπωνία: Πήρε το υπουργικό αυτοκίνητο και… πήγε για “σέξι γιόγκα”

Σάλος στην Ιαπωνία: Πήρε το υπουργικό αυτοκίνητο και… πήγε για “σέξι γιόγκα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιόγκα, Ιαπωνία,

Ο υπουργός Παιδείας της Ιαπωνίας ζήτησε συγγνώμη επειδή χρησιμοποίησε υπουργικό αυτοκίνητο για να επισκεφθεί ένα στούντιο για γιόγκα, αλλά διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι οι εγκαταστάσεις αυτές πρόσφεραν «ιδιωτικά μαθήματα…σέξι γιόγκα».

Η είδηση αποτελεί έναν ακόμη πονοκέφαλο για την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε, η οποία ήδη δέχεται πυρά εξαιτίας δύο σκανδάλων για ευνοιοκρατία και για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος ενός υψηλόβαθμου αξιωματούχου του υπουργείου Οικονομίας.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό Shukan Bunshun έγραψε ότι ο υπουργός Παιδείας Γιοσιμάσα Χαγιάσι επισκέφθηκε στούντιο για γιόγκα, στην ακριβή συνοικία Εμπίσου στο Τόκιο, με υπουργικό αυτοκίνητο και έκανε ιδιαίτερα μαθήματα εκεί.

«Ζητώ συγγνώμη για τη σύγχυση που προκλήθηκε εν μέσω μιας πολιτικά τεταμένης περιόδου», είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφους.

«Θα έπρεπε να έχω διαχωρίσει το ιδιωτικό από το δημόσιο, παρότι στην περίπτωση αυτή δεν παραφέρθηκα», πρόσθεσε.

Οι υπουργοί επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα υπουργικά οχήματα για ιδιωτική χρήση ανάμεσα στις δημόσιες υποχρεώσεις τους, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το περιοδικό περιγράφει το συγκεκριμένο στούντιο της γιόγκα ως ένα «ιδιωτικό στούντιο για σέξι γιόγκα», του οποίου υπεύθυνη είναι μια πρώην πορνοστάρ που προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα και μασάζ με αιθέρια έλαια.

Ο κ. Χαγιάσι είπε ότι απλώς έκανε «τακτικά μαθήματα γιόγκα και μασάζ χειρός» γιατί έχουν οφέλη για την υγεία του.

Σχετικά άρθρα