Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μια ματωμένη πιτζάμα οδηγεί τους ανακριτές στο διπλό φονικό της Κύπρου

Μια ματωμένη πιτζάμα οδηγεί τους ανακριτές στο διπλό φονικό της Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Κύπρος,

Ένα σημαντικότατο τεκμήριο βρίσκεται, από τις πρώτες σχεδόν ώρες, στα χέρια των ανακριτών στην Κύπρο και οι ίδιοι αισιοδοξούν ότι λίαν συντόμως θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση του διπλού φονικού.Πρόκειται, όπως έχει καταφέρει να διασταυρώσει το politis.com.cy, για μία πιτζάμα με κηλίδες αίματος, η οποία βρέθηκε καλά κρυμμένη στην οικία Χατζηγεωργίου.

Η ματωμένη πιτζάμα έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις. Ηγετικό στέλεχος της Αστυνομίας εξέφρασε την αισιοδοξία ότι αργά ή γρήγορα οι έρευνες θα αποδώσουν και είπε: «Τελικά, δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα».

Χθες Τρίτη, ο ιατροδικαστής της οικογένειας Μάριος Ματσάκης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του sigmalive.com, είπε πως κρατάνε τη σκηνή του εγκλήματος 7 μέρες κλειστή, ενώ δεν πρόκειται για καμιά τεράστια, όπως ανέφερε σκηνή, αλλά για ένα σπίτι.

«Γιατί με εμποδίζουν εμένα να μπω μέσα; Εκεί μέσα μπήκαν δεκάδες άτομα, μέχρι κι ο Αρχηγός Αστυνομίας», είπε.

Επανέλαβε δε ότι «κάτι κρύβουν και δεν θέλουν να το γνωρίζω. Χτες κάνανε κάτι ψευτοέρευνες με ανιχνευτές μετάλλων. Ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Δεν βρήκαν πράματα 7 μέρες μετά; Πού είμαστε; Είναι τριτοκοσμικά πράγματα αυτά», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί περίπου 65 καταθέσεις, ενώ σήμερα αναμένονται τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα από τα τηλέφωνα των θυμάτων, ώστε να φανεί κατά πόσο προκύπτουν ζητήματα για περαιτέρω διερεύνηση, μεταδίδει το philenews.com.

Νέες έρευνες για εντοπισμό του φονικού μαχαιριού, που έγιναν χθες σε ανοικτό χώρο κοντά στο σπίτι των θυμάτων, απέβησαν άκαρπες, με τους ανακριτές να εκτιμούν ότι τώρα κάποια πρόσωπα τα οποία γνωρίζουν πράγματα που θα βοηθήσουν τις έρευνες ίσως εκφράσουν την πρόθεσή τους να μιλήσουν.

Σχετικά άρθρα