Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπούσιος βγάζει στα… μανταλάκια το «φονικό σαλάχι» των Τούρκων

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπούσιος βγάζει στα… μανταλάκια το «φονικό σαλάχι» των Τούρκων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Μπούσιος, Βίντεο, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Τουρκία,

Με σχόλιό του στο Facebook, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπούσιος «διασκεδάζει» το… «φονικό σαλάχι» των Τούρκων και όσους έσπευσαν εντυπωσιασμένοι και εκστασιασμένοι να θαυμάσουν το νέο αλλά ανύπαρκτο τουρκικό όπλο, που μεταξύ άλλων εκπέμπει και ειδικά κύματα για να μην «ζευγαρώνουν» μαζί του τα κανονικά σαλάχια.

Ο Ανδρέας Μπούσιος έγραψε:

Άνθρακες τα… σαλάχια; Επειδή από το πρωί παίζει παντού η… ταινία: «Ο εφιάλτης στο δρόμο με τα τουρκικά σαλάχια» είπα να ψάξω.

Εξάλλου «googlaρω άρα υπάρχω» και αυτά που βρήκα μόνο τρόμο δεν προκαλούν. Το φοβερό και τρομερό… σαλάχι φέρεται να το κατασκευάζει μια… κατασκευαστική εταιρεία που μόλις το 2017 θέλησε να μπει στο χώρο της άμυνας.

Το βίντεο της εταιρείας για το φοβερό σαλάχι (με καθαρό νεοοθωμανικό άσμα) ανέβηκε στο youtube στις 4 Απριλίου και το έχουν δει μόλις 60 χιλιάδες (εικάζω η πλειοψηφία τους είναι Έλληνες) αφού μάλλον τα εκατομμύρια των εθνικά υπερήφανων Τούρκων δεν το έχουν κάνει viral.

Το περισσότερο «ψωμί» όμως υπάρχει στην ίδια την εταιρεία Albayrak που κατασκευάζει το «φοβερό σαλάχι».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν δημόσια. Μέλη της οικογένειας ελέγχουν την εφημερίδα Yeni Şafak (πιο Ερντογάν δεν γίνεται) και το λιμάνι της Τραπεζούντας.

ΥΓ.1 Το σημαντικότερο; Το σαλάχι δεν έχει… παραχθεί!!! Αν διαβάζω σωστά στην σελίδα της εταιρείας θα παρουσιαστεί 4 ημέρες πριν από τις εκλογές του Ιουνίου…

ΥΓ.2 Δεν λέω… το σαλάχι μπορεί να αποδειχθεί το υπερόπλο που θα ανατρέψει την στρατιωτική ισορροπία στον πλανήτη, αλλά μήπως να το δούμε πρώτα πριν το φοβηθούμε;

ΥΓ.3 Δεν υποστηρίζω ότι με το googlάρειν είναι και η ασφαλέστερη μέθοδος. Χρειάζεται έρευνα για να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα αλλά τουλάχιστον είναι μια αρχική ένδειξη…

Σχετικά άρθρα