Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν είναι φωτομοντάζ: Ηγέτες σκάνε στα γέλια στην… κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους (φωτο)

Δεν είναι φωτομοντάζ: Ηγέτες σκάνε στα γέλια στην… κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μελάνια Τραμπ, Μισέλ Ομπάμα, Μπάρακ Ομπάμα, Μπάρμπαρα Μπους, Μπιλ Κλίντον, Τζορτζ Μπους, Χίλαρι Κλίντον,

Όταν κάποιος πηγαίνει σε μια κηδεία είναι τουλάχιστον σοβαρός και συνήθως και συγκινημένος από την απώλεια του ανθρώπου στον οποίο λέει το «τελευταίο αντίο».

Αυτός ο άτυπος κανόνας φαίνεται δεν ισχυσε για τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον, τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα, τον Τζορτζ και τη Λόρα Μπους αλλά και τη Μελάνια Τραμπ.

Όλοι αυτοί πόζαραν χαμογελαστοί – ορισμένοι όπως ο Ομπάμα με πλατύ χαμόγελο – στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους το Σάββατο.

Σύμφωνα με τον Guardian υππάρχουν επίσης πλάνα με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ να ανταλάσσει κάποιες κουβέντες με τον Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια της κηδείας και μετά να γελάνε και οι δύο.

Σε κάθε περίπτωση η εικόνα επτά ανθρώπων να χαμογελούν πλατιά είναι τουλάχιστον ασυνήθιστη και σίγουρα έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την εικόνα του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας τον γιο του Τζεμπ να αποχαιρετά την επί 73 χρόνια σύζυγό του Μπάρμπαρα η οποία πέθανε σε ηλικία 92 ετών.

Σχετικά άρθρα