Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε στο Αφγανιστάν τρία αδέλφια-και οι τρεις γιατροί

Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε στο Αφγανιστάν τρία αδέλφια-και οι τρεις γιατροί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αποκεφαλισμός, Αφγανιστάν, Δολοφονίες, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Τρία αδέλφια από τον χώρο της Ιατρικής αποκεφάλισαν τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με αξιωματούχο της ανατολικής επαρχίας της χώρας, Νανγκαρχάρ, όπου έλαβε χώρα το αποτρόπαιο περιστατικό.

Ο Αταουλάχ Κογιάνι, εκπρόσωπος του κυβερνήτη της Νανγκαρχάρ, του κυριότερου προπυργίου του Ισλαμικού Κράτους στο Αφγανιστάν, δήλωσε ότι οι αδελφοί αποκεφαλίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη συνοικία Τσαπαρχάρ.

Ο μεγαλύτερος από τους αδελφούς, ο 27χρονος Νισάρ Ταρελιουάλ, ήταν γιατρός σε ιδιωτική κλινική, ο μεσαίος αδελφός, ο 24χρονος Ναγίμ, ήταν υπέρμαχος του εμβολιασμού και ο μικρότερος, ο 19χρονος Αμπντούλ Ουαχάμπ ήταν φοιτητής Ιατρικής, ενώ ο πατέρας τους, γιατρός και αυτός, αποκεφαλίστηκε τον περασμένο χρόνο από το Ισλαμικό Κράτος.

Σε ένα διαφορετικό περιστατικό, το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε 11 αγρότες στη συνοικία Ροντάτ της επαρχίας Νανγκαρχάρ, παρότι αργότερα απελευθέρωσε δύο από αυτούς. Η οργάνωση πάντως δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για κανένα από τα δύο περιστατικά.

Σχετικά άρθρα