Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άλλα συμφωνεί ο Πούτιν με τον Ερντογάν και άλλα με τον Ροχανί – Συμμαχία «χαλασμένο τηλέφωνο»

Άλλα συμφωνεί ο Πούτιν με τον Ερντογάν και άλλα με τον Ροχανί – Συμμαχία «χαλασμένο τηλέφωνο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ιράν, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χασάν Ροχανί,

Οι βομβαρδισμοί της Δύσης κατά της Συρίας, κατέστρεψαν τις πιθανότητες που υπήρχαν για την επίτευξη πολιτικής λύσης στο πρόβλημα της Συρίας, συμφώνησαν την Κυριακή ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί. Ωστόσο, ο Ρώσος Πρόεδρος σε τηλεφωνική του συνομιλία το Σάββατο με τον Τούρκο ομόλογό του, συμφώνησαν να επιμείνουν στην πολιτική διευθέτηση της συριακής κρίσης. Τελικά τι από τα δύο ισχύει;

Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας για την κατάσταση στην Συρία, μετά την πραγματοποίηση των πυραυλικών επιθέσεων από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Βρετανία ως αντίποινα για φερόμενη επίθεση με χημικό αέριο, οι Πούτιν και Ροχανί τόνισαν ότι το ενδεχόμενο συνέχισης των πυραυλικών επιθέσεων της Δύσης κατά της Συρίας, θα μπορούσε να προκαλέσει χάος στις διεθνείς σχέσεις.

Όπως μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα το Κρεμλίνο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επεσήμανε ότι αν τέτοιες ενέργειες που παραβιάζουν τον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ συνεχιστούν, τότε, θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε μια κατάσταση χάους στις διεθνείς σχέσεις.

Πάντως οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι το Σάββατο ο Βλάντιμιρ Πούτιν στην τηλεφωνική του συνομιλία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμφώνησαν να συνεχίσουν από κοινού τις προσπάθειες για την πολιτική διευθέτηση της κρίσης.

Τελικά ο «Βλαδίμηρος» με ποια άποψη είναι; Συμμαχία «χαλασμένο τηλέφωνο» έχουν Μόσχα, Άγκυρα, Τεχεράνη.

Σχετικά άρθρα