Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ στην Ινδία: Ομάδα ανδρών απήγαγε, βίασε και στραγγάλισε 8χρονη

Σοκ στην Ινδία: Ομάδα ανδρών απήγαγε, βίασε και στραγγάλισε 8χρονη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Βιασμός, Δολοφονίες, Ινδία ή Μπάρατ,

Kτηνωδία στην Ινδία αφού μια ομάδα ανδρών, απήγαγε, βίασε, χτύπησε με πέτρα και στραγγάλισε ένα 8χρονο κοριτσάκι, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τη νομαδική φυλή στην οποία ανήκε και να αποχωρήσει από την περιοχή που είχε καταλάβει!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο, αλλά εξιχνιάστηκε την Πέμπτη. Η αστυνομία δήλωσε ότι οι δράστες είχαν ξεκινήσει την οργάνωση της απαγωγής του κοριτσιού πριν από έναν μήνα. Σκοπός τους ήταν να τρομοκρατήσουν την ομάδα στην οποία ανήκε και να φύγουν από το χώρο που είχαν εγκατασταθεί.

Οι δράστες παρέσυραν το μικρό κορίτσι σε έναν ναό του Hindu, όπου και υλοποίησαν τα αρρωστημένα σχέδιά τους. Η 8χρονη Asifa Bano είχε πάει να ταΐσει τα άλογα πόνι της οικογένειάς της, όταν δέχθηκε την επίθεση από τους μετέπειτα βιαστές και δολοφόνους της. Το άψυχο κορμάκι της βρέθηκε πεταμένο στο δάσος, μία εβδομάδα μετά την απαγωγή της.

Η γνωστοποίηση της κτηνωδίας αυτής στο Κασμίρ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και μεγάλο ξεσηκωμό, καθώς τα περιστατικά με βιασμούς ανηλίκων και γυναικών, παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, παρά την αυστηροποίηση των ποινών από την ηγεσία της Ινδίας.

Η εξέταση του ιατριοδικαστή ανέδειξε το μέγεθος του μαρτυρίου που υπέστη αυτό το 8χρονο κοριτσάκι. Οι δράστες τη νάρκωσαν και τη βίαζαν επί μία εβδομάδα. Μετά τη χτύπησαν με πέτρα, τη στραγγάλισαν και την έκαψαν , πριν την πετάξουν σε ξερά κλαδιά στο δάσος.

Η διαμάχη μεταξύ των μουσουλμάνων νομάδων και των ντόπιων Hindu στην περιοχή του Κασμίρ μαίνεται για πολλά χρόνια. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το κίνητρο των δραστών ήταν να τρομοκρατήσουν τους μουσουλμάνους νομάδες και να τους διώξουν. Αρχικώς, το σχέδιο προέβλεπε μόνο την απαγωγή του κοριτσιού. Είναι άγνωστο πως η κατάσταση ξέφυγε, φτάνοντας στην τραγωδία.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη επτά ανδρών και ενός ανήλικου. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας 60χρονος πρώην κυβερνητικό στέλεχος της περιοχής.

Σχετικά άρθρα