Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Κόρμπιν θέλει να ζητηθεί η γνώμη του κοινοβουλίου για τη Συρία

O Κόρμπιν θέλει να ζητηθεί η γνώμη του κοινοβουλίου για τη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Συρία, Τερέζα Μέι, Τζέρεμι Κόρμπιν, Τζιχαντιστές, Χημικά Όπλα, Χημικά Συρίας,

Ο επικεφαλής της βρετανικής αντιπολίτευσης Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε σήμερα Πέμπτη ότι πρέπει να ζητηθεί η γνώμη του κοινοβουλίου πριν αναληφθεί οποιαδήποτε στρατιωτική δράση εναντίον της Συρίας.

Ο Κόρμπιν έκανε δηλώσεις ενώ η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι πρόκειται να συζητήσει σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την απάντηση της Βρετανίας στη χημική επίθεση που φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε από τις δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης στην πόλη Ντούμα.

«Το κοινοβούλιο πρέπει να δώσει τη γνώμη του πάνω σ’ αυτό», δήλωσε ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος σε συνέντευξή του στο Sky News.

«Πρέπει να υπάρξει μια κανονική διαδικασία διαβούλευσης», πρόσθεσε. «Το υπουργικό συμβούλιο δεν πρέπει να λάβει μόνο του αυτή την απόφαση».

Οι Συντηρητικοί της Μέι δεν έχουν πλειοψηφία στη Βουλή των Κοινοτήτων και εξαρτώνται από τους συμμάχους τους από το μικρό βορειοϊρλανδικό κόμμα DUP για να κερδίζουν τις ψηφοφορίες.

Σχετικά άρθρα