Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βασίλισσα Ελισάβετ μιλά για το πάθος της και το θάνατό της (βίντεο)

Η Βασίλισσα Ελισάβετ μιλά για το πάθος της και το θάνατό της (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ, Βίντεο, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο,

Φορώντας εμπριμέ φόρεμα και χωρίς καπέλο, η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας χαίρεται τον ήλιο κάνοντας περίπατο στον κήπο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ μαζί με έναν παλιό της γνώριμο, τον συνομήλικό της συγγραφέα και φυσιοδίφη Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, στον οποίο δίνει συνέντευξη.

Εκτός από τα αγαπημένα της σκυλιά και το τσάι, η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ μιλά για το πραγματικό πάθος της: τα δέντρα και τη φύση γενικότερα σε ένα αποκλειστικό ντοκιμαντέρ που έχει τίτλο «The Queen’s Green Planet».

Σημειώνεται ότι το ντοκιμαντέρ θα κάνει για τους τηλεθεατές το γύρο του κόσμου με διάφορους καλεσμένους, όπως η Αντζελίνα Τζολί, ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Η βασίλισσα βοήθησε μάλιστα προσωπικά την Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ. Στο πρόγραμμα αυτό, οι τηλεθεατές θα ακολουθήσουν την Τζολί με τα έξι παιδιά της σε ένα ταξίδι τους στη Ναμίμπια κατά τη διάρκεια του οποίου γίνεται μνεία για το Queen’s Canopy: το πρόγραμμα δράσης της βασίλισσας ώστε και οι 53 χώρες της Κοινοπολιτείας να ενώσουν τις δυνάμεις τους υπέρ της προστασίας του πλανήτη.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο η ηθοποιός και ακτιβίστρια χαρακτηρίζει τη βασίλισσα «αξιαγάπητη κυρία».

Η συνέντευξη της βασίλισσας μαγνητοσκοπήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για το ντοκιμαντέρ «Ο Πράσινος Πλανήτης της Βασίλισσας» που παρουσιάζει μια ανάλαφρη Ελισάβετ, η οποία αστειεύεται, ανησυχεί για την περιβαλλοντική καταστροφή και μιλά ακόμα και για τον θάνατό της.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στο αν θα υπάρχουν πολλά δέντρα στον κήπο του Μπάκιγχαμ σε 50 χρόνια λέει χαμογελώντας: «Ίσως ναι, αλλά, εγώ δεν θα είμαι εδώ».

«Ακούγεται σαν τον πρόεδρο Τραμπ»

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο από τον περίπατο της βασίλισσας με τον Ατένμπορο, την ησυχία έσπασε ο θόρυβος ενός ελικοπτέρου.

«Γιατί πάντα θέλουν να γυρνούν γύρω γύρω, όταν θέλεις να μιλήσεις;», ρωτά η βασίλισσα και συμπληρώνει «Ακούγεται σαν τον Πρόεδρο Τραμπ ή τον πρόεδρο Ομπάμα», αναφερόμενη προφανώς στο αεροσκάφος που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί πρόεδροι όταν την επισκέπτονται.

To ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις 16 Απριλίου.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα