Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει σχέδιο μαζικού εξισλαμισμού της Γαλλίας»

«Η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει σχέδιο μαζικού εξισλαμισμού της Γαλλίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδελφοί Μουσουλμάνοι - Μουσουλμανική Αδελφότητα, Γαλλία, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Σύμφωνα με την Κριστίν Τασίν, μια ακτιβίστρια του αντιμεταναστευτικού κινήματος στη Γαλλία, η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει σχέδιο για μαζικό εξισλαμισμό της Γαλλίας.

Μιλώντας στη γαλλόφωνη υπηρεσία του ρωσικού Sputnik, η Τασίν δήλωσε την πεποίθησή της ότι η Γαλλία, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, είναι ευάλωτη στον μαζικό εξισλαμισμό εξαιτίας της μεγάλης διάδοσης του ισλαμιστικού εξτρεμισμού μεταξύ των μουσουλμάνων της χώρας και επειδή η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει στη Γαλλία ισχυρή βάση που την υποστηρίζει.

Η μαζική είσοδος στη Γαλλία μουσουλμάνων μεταναστών και προσφύγων, από τη βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, σε αριθμούς που έχουν αυξηθεί κάθετα την τελευταία δεκαετία, έχει προκαλέσει και την άνοδο των ακροδεξιών ρατσιστικών συναισθημάτων μεταξύ των Γάλλων χριστιανών.

Αυτό σε συνδυασμό με τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τους εκατοντάδες Γάλλους πολίτες που έσπευσαν να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος, προμηνύει για πολλούς αναλυτές ένα δυσοίωνο μέλλον για τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων στη Γαλλία.

Σχετικά άρθρα