Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τζιχαντιστές της Χαμάς ύψωσαν σημαία με σβάστικα στα σύνορα της Γάζας με το Ισραήλ

Οι τζιχαντιστές της Χαμάς ύψωσαν σημαία με σβάστικα στα σύνορα της Γάζας με το Ισραήλ

Οι τζιχαντιστές της Χαμάς, του παλαιστινιακού βραχίονα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ύψωσαν στα σύνορα της Γάζας με το Ισραήλ μια σημαία πάνω στην οποία είχαν ζωγραφίσει τον αγκυλωτό σταυρό.

Η Χαμάς, οργάνωση που συνδέεται με το τουρκικό καθεστώς και έχει μετατρέψει τη Λωρίδα της Γάζας σε τουρκικό προτεκτοράτο, έχει διακηρύξει ότι στόχος της είναι η καταστροφή του Ισραήλ.

Ο τηλεοπτικός σταθμός της Χαμάς στη Γάζα μετέδωσε χαρακτηριστικά:

«Ταρακουνήστε την ασφάλεια του Ισραήλ! Ισοπεδώστε το! Εξοντώστε την φωλιά της κατσαρίδας και διώξτε όλους τους Σιωνιστές (Ισραηλινούς). Κάντε επίθεση! Εξοντώστε τους Ισραηλινούς!».

Υποκινώντας τους εξαθλιωμένους Παλαιστινίους της Γάζας να επιτίθενται στα σύνορα με το Ισραήλ, το «Δίκτυο Παλαιστινιακού Διαλόγου (PALDF)» πληρώνει αποζημίωση σε νεκρούς και τραυματίες εάν πέσουν από ισραηλινά πυρά. Στο Twitter αναρτήθηκε και ο «τιμοκατάλογος πληρωμών» της Χαμάς: Μάρτυρας (νεκρός): 3.000 δολάρια. Σοβαρά τραυματίας: 500 δολάρια. Ελαφρός τραυματισμένος: 200 δολάρια.

Ο μεγάλος μουφτής της Ιερουσαλήμ κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, Μοχάμεντ Αμίν Αλ Χουσεΐνι, είχε στενές σχέσεις με το γερμανικό Ράιχ και υποκινούσε τους μουσουλμάνους να καταταχθούν στα SS.

Ο ίδιος είχε συναντηθεί με τον Αδόλφο Χίτλερ και είχε επιθεωρήσει μονάδες μουσουλμάνων που υπηρετούσαν στα SS.

Ο Παλαιστίνιος μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ, Μοχάμεντ Αμίν Αλ Χουσεΐνι, σε συνάντησή του με τον Αδόλφο Χίτλερ το 1941. Στην επόμενη φωτογραφία ο ίδιος με μουσουλμάνους εθελοντές στα SS, Αζέρους, στα εγκαίνια του Κεντρικού Ισλαμικού Ινστιτούτου στο Βερολίνο στις 18 Δεκεμβρίου 1942. Στην τρίτη φωτογραφία, Νοέμβριος 1943, ο Μεγάλος Μουφτής επιθεωρεί Βόσνιους μουσουλμάνους εθελοντές στα SS.

Σχετικά άρθρα