Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γυναικολόγος χρησιμοποίησε το σπέρμα του για να αφήσει έγκυο την ασθενή του

Γυναικολόγος χρησιμοποίησε το σπέρμα του για να αφήσει έγκυο την ασθενή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γυναικολόγος, Εγκυμοσύνη, Έγκυος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς μια γυναίκα μηνύει τον γυναικολόγο της μητέρας της διότι όπως ισχυρίζεται, χρησιμοποίησε το δικό του σπέρμα για να μείνει έγκυος η μητέρα της στην ίδια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, όλα ξεκίνησαν όταν η 36χρονη Κέλι Ράουλετ, έστειλε ένα δείγμα dna στο Ancestry.com και εξεπλάγην όταν διαπίστωσε στα αποτελέσματα ότι δεν είναι κόρη του υποτιθέμενου πατέρα της αλλά το dna αντιστοιχούσε στον γυναικολόγο που ξεγέννησε την μητέρα της.

Τότε, ανακαλύφθηκε το «κουβάρι» καθώς απευθύνθηκε στους γονείς της για να μάθει την αλήθεια. Ειδικότερα, το 1980, οι γονείς της 36χρονης αντιμετώπιζαν πρόβλημα και αδυνατούσαν να πιάσουν παιδί λόγω χαμηλού αριθμού σπερματοζωαρίων του πατέρα της και της κατάστασης της μήτρας της μητέρας της, οι γονείς της Ράουλετ επέλεξαν η μητέρα της να υποβληθεί σε διαδικασία τεχνητής γονιμοποίησης με σπέρμα από τον σύζυγό της και έναν δωρητή.

Το ζευγάρι είχε έρθει σε επαφή με τον συγκεκριμένο γυναικολόγο, ονόματι Τζέραλντ Μόρτιμερ και κατέληξαν στο να βρουν έναν δωρητή ο οποίος να είναι φοιτητής Πανεπιστημίου, 1.80 σε ύψος με καστανά μαλλιά και μπλε μάτια αλλά όπως τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν, ο γιατρός χρησιμοποίησε το δικό του σπέρμα.

Η Κέλι Ράουλετ, άσκησε αγωγή εναντίον του και τον κατηγορεί για απάτη, ιατρική αμέλεια, κακοποίηση και άλλα.

Οι γονείς της, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το περιστατικό δήλωσαν ότι, αν ήξεραν ότι ο γιατρός θα χρησιμοποιούσε το ίδιο του το σπέρμα, δεν θα είχαν συναινέσει στη διαδικασία.

Όταν μίλησαν με τον γιατρό, ο οποίος βοήθησε την Άσμπι στον τοκετό και φρόντισε τη Ράουλετ αφού γεννήθηκε, ότι μετακόμιζαν στην πολιτεία Ουάσινγκτον, εκείνος έβαλε τα κλάματα, σύμφωνα με την αγωγή.

«Ο δρ. Μόρτιμερ ήξερε πως η Κέλι Ράουλετ ήταν η βιολογική του κόρη, αλλά δεν το αποκάλυψε αυτό στην Άσμπι ή τον Φάουλερ» αναφέρετε στην αγωγή, «Ο Μόρτιμερ εν γνώσει του απέκρυψε τη χρήση του δικού του γενετικού υλικού στη διαδικασία».

Η μητέρα της Ράουλετ σοκαρίστηκε όταν έμαθε από τη Ράουλετ το όνομα που εμφανιζόταν ως αυτό του πατέρα της, και επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγό της, αποφασίζοντας εν τέλει να μην αποκαλύψουν τι υποψιάζονταν, για να μην στεναχωρήσουν την κόρη τους.

Ωστόσο, όταν η Ράουλετ ανακάλυψε αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησής της, που έφερε το όνομα και την υπογραφή του δρος Μόρτιμερ, επικοινώνησε πανικόβλητη με τους γονείς της για να μάθει ποια ήταν η σύνδεση.

Σχετικά άρθρα