Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνήλθε η κόρη του Ρώσου πράκτορα που δηλητηριάστηκε – Τι είπε

Συνήλθε η κόρη του Ρώσου πράκτορα που δηλητηριάστηκε – Τι είπε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ,

«Άνοιξα τα μάτια μου πριν από μία εβδομάδα και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι δυναμώνω μέρα με την μέρα», ανέφερε η κόρη του Ρώσου πρώην πράκτορα, Σεργκέι Σκριπάλ, Γιούλια Σκριπάλ.

Η ανακοίνωση της κόρης που δηλητηριάσθηκε τον περασμένο μήνα με νευροτοξικο παράγοντα δόθηκε στη δημοσιότητα από τη βρετανική αστυνομία.

«Είμαι βέβαιη πως αντιλαμβάνεσθε ότι το όλο επεισόδιο μού έχει δημιουργήσει κάποια σύγχυση και ελπίζω ότι θα σεβασθείτε την ιδιωτικότητά τη δική μου και της οικογενείας μου κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσής μου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Είμαστε όλοι ζωντανοί»

Η εκπομπή «60 λεπτά» του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου «Ρωσία 1» παρουσίασε την μαγνητοφωνημένη τηλεφωνική συνομιλία που είχε κάνει η Γιούλια Σκριπάλ με την ξαδέρφη της Βικτόρια. Κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας τους, η κόρη του Σεργκέι Σκριπάλ ακούγεται να λέει «όλα είναι καλά, όλα αντιμετωπίζονται, όλοι πάμε καλύτερα, όλοι μας είμαστε ζωντανοί».

Η Βικτόρια φαίνεται να ερωτά την ξαδέρφη της Γιούλια για την κατάσταση του πατέρα της και η Γιούλια απαντάει λέγοντας ότι “όλα είναι καλά και αυτή τη στιγμή εκείνος κοιμάται”.

Συνεχίζει μάλιστα και λέει ότι «η κατάσταση της υγείας μας είναι φυσιολογική, κανένας μας δεν έχει προβλήματα που να μην μπορούν αποκατασταθούν» και «σύντομα θα πάρω εξιτήριο».

Στην αρχή της εκπομπής οι παρουσιαστές, ανέφεραν ότι η ίδια η Βικτόρια Σκριπάλ ήταν αυτή που τους έδωσε την μαγνητοφωνημένη συνομιλία που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι ίδιοι δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητα της συνομιλίας.

Την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι η κατάσταση της υγείας της Γιούλια Σκριπάλ έχει βελτιωθεί, ότι ήταν σε θέση να τρώει και να πίνει ενώ ο πατέρας της Σεργκεί παρέμενε στην εντατική.

Η Βικτόρια Σκριπάλ που είναι ξαδέρφη της Γιούλια είχε δηλώσει ότι θέλει να επισκεφθεί την Βρετανία και να προσπαθήσει να φέρει τη Γιούλια πίσω στην Ρωσία.

Σχετικά άρθρα