Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Υπάρχουν τραυματίες από πυροβολισμούς στα κεντρικά του YouΤube (βίντεο)

Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Υπάρχουν τραυματίες από πυροβολισμούς στα κεντρικά του YouΤube (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για YouTube, Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καλιφόρνια,

Πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις του YouTube στο Σαν Μπρούνο στην Καλιφόρνια, ανέφεραν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Το ABC7 News μετέδωσε ότι πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά. Ανάμεσά τους ένας δέχτηκε σφαίρα στο στήθος.

Το Γενικό Νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο τόνισε ότι έχει μεταφερεθεί ένας άγνωστος αριθμός θυμάτων από το περιστατικό, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ενώ η Αστυνομία δεν έχει κάνει λόγο μέχρι στιγμής για τραυματίες.

Νωρίτερα αξιωματούχοι έκαναν λόγο για περιστατικό με έναν πιθανό ένοπλο στις εγκαταστάσεις του YouΤube στο Σαν Μπρούνο της Νότιας Καλιφόρνια, ενώ ένας εργαζόμενος της εταιρείας ανέφερε με ανάρτηση στο Τwitter ότι άκουσε πυροβολισμούς και είδε ανθρώπους να τρέχουν, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ασθενοφόρα βρίσκονται στο σημείο που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, ενώ οι αστυνομικές Αρχές με ανάρτηση στο Twitter προειδοποιούν τους πολίτες να παραμείνουν μακριά από την περιοχή.

Η Google, στην οποία ανήκει το YouΤube ανακοίνωσε ότι έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για «πιθανό περιστατικό πυροβολισμών».

Σχετικά άρθρα