Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

22 χρόνια φυλακή στον πιο ευλύγιστο άνθρωπο του κόσμου για παιδεραστία

22 χρόνια φυλακή στον πιο ευλύγιστο άνθρωπο του κόσμου για παιδεραστία

Στη φυλακή θα περάσει τα επόμενα 22 χρόνια ο Ρώσος Μουχτάρ Γκουσενγκαντζίεφ, ο πιο ευλύγιστος άνθρωπος του κόσμου, σύμφωνα με τα ρεκόρ Γκίνες αφού κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα κατά μικρών παιδιών.

Ο 53χρονος, που είναι γνωστός ως “άνθρωπος φίδι”, κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο της Μόσχας για την κακοποίηση έξι ανήλικων κοριτσιών, συμπεριλαμβανομένων ενός συγγενικού του παιδιού. Την ίδια ώρα περισσότερες από 1.500 γυναίκες υπέγραφαν αίτημα, ισχυριζόμενες ότι τον “παγίδευσαν”.

Ο Γκουσενγκαντζίεφ, ο οποίος έπαιξε και σε μια σειρά ρωσικών ταινιών, θα εκτίσει την ποινή του σε φυλακή υψίστης ασφαλείας και παράλληλα θα υποβληθεί σε “καταναγκαστική ιατρική περίθαλψη για παιδοφιλία”.

Αρχικά είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση της 9χρονης κόρης της πρώην φίλης του Ίνα Βόλκοβα. Το παιδί υποστήριξε στην αστυνομία ότι την είχε γδύσει αρκετές φορές και την άγγιζε. Όταν οι αρχές έψαξαν το διαμέρισμά του στη Μόσχα βρήκαν βίντεο που είχε φτιάξει ο ίδιος με παιδική πορνογραφία, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είναι ένοχος, ισχυριζόμενος ότι οι συγγενείς του τον παγίδευσαν προκειμένου να πάρουν το πολυτελές διαμέρισμά του πύργο στη ρωσική πρωτεύουσα.

Σχετικά άρθρα