Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη τζιχαντιστής του ISIS στη Βαγδάτη – Κρατούσε αιχμάλωτη 15χρονη ερωτική σκλάβα (φωτο)

Συνελήφθη τζιχαντιστής του ISIS στη Βαγδάτη – Κρατούσε αιχμάλωτη 15χρονη ερωτική σκλάβα (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βαγδάτη, Γιαζίντι, Ερωτική Σκλάβα, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Οι ιρακινές δυνάμεις Ασφαλείας συνέλαβαν την Πέμπτη έναν τζιχαντιστή μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) που κρυβόταν στη Βαγδάτη.

Ο θρασύτατος τρομοκράτης όχι μόνο είχε ξυριστεί και παρίστανε τον πολίτη κυκλοφορώντας στην ιρακινή πρωτεύουσα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, αλλά και κρατούσε μαζί του τη Γιαζίντι Κούρδισσα σκλάβα του, που είχε αποκτήσει την εποχή της παντοδυναμίας του Ισλαμικού Κράτους.

Η ερωτική σκλάβα του τρομοκράτη είναι μόλις 15 ετών, που σημαίνει ότι η κοπέλα είχε αιχμαλωτιστεί στα 12 της, όταν το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε τον Αύγουστο του 2014 στην περιοχή Σιντζάρ του βορειοδυτικού Ιράκ.

Η σκλάβα απελευθερώθηκε ενώ ο τζιχαντιστής αποπειράθηκε την ώρα της επιδρομής στο σπίτι του να αυτοκτονήσει με ένα μαχαίρι, δίχως να τα καταφέρει.

Η έφηβη Γιαζίντι που κρατούσε ο τρομοκράτης ως ερωτική σκλάβα. Οι ιρακινές Αρχές έδωσαν τη φωτογραφία της στη δημοσιότητα, με καλυμμένο το πρόσωπό της, μετά την απελευθέρωσή της. Κάτω, ο τρομοκράτης ενώ του δένουν τις πληγές. Προηγουμένως είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Σχετικά άρθρα