Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίασε 20χρονη και μετά οι οικογένειες συμφώνησαν ο αδελφός της να βιάσει την αδελφή του

Βίασε 20χρονη και μετά οι οικογένειες συμφώνησαν ο αδελφός της να βιάσει την αδελφή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Πακιστάν,

Η αστυνομία του Πακιστάν συνέλαβε 12 άτομα τα οποία φέρονται να έβαλαν έναν άνδρα να βιάσει ένα κορίτσι ως εκδίκηση για τον βιασμό της αδελφής του.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, μετά την επίθεση εκείνη, η οικογένεια του φερόμενου βιαστή, Ουασίμ Σαΐντ, ζήτησε πρώτα από την οικογένεια του θύματος συγχώρεση, σύμφωνα με τον αστυνομικό Ρεχμάτ Αλί.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εξομαλύνουν τις σχέσεις τους, υπό τον όρο η αδελφή του Σαΐντ να υποστεί «εκδικητικό βιασμό».

Οι 12 που συνελήφθησαν περιλαμβάνουν μέλη του συμβουλίου και πρεσβύτεροι του χωριού, καθώς και μέλη των οικογενειών.

Σύμφωνα με τους The Times, τα έγγραφα της υπόθεσης δείχνουν πως και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να λήξει το θέμα, αρκεί οι γονείς της κοπέλας να συναινούσαν στον βιασμό της κόρης τους ως «αποζημίωση».

Στο πρώτο περιστατικό της υπόθεσης, η 25χρονος Ουασίμ Σαΐντ, 25 ετών, βίασε μια 20χρονη την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή Τόμπα Τεκ Σινγκ της Πουντζάμπ. Μάρτυρας στον βιασμό ήταν ο 12χρονος αδελφός του θύματος, που προσπάθησε να τον σταματήσει, και τον κατήγγειλε στους γονείς του το ίδιο βράδυ.

Κανονίστηκε συνάντηση μεταξύ των δύο οικογενειών, αλλά οι γονείς του θύματος δεν ήθελαν να απαγγείλουν κατηγορίες ή να δεχτούν χρήματα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η οικογένεια προβληματιζόταν κυρίως για τη χαμένη τιμή της και τη ντροπή που είχε υποστεί- και ήταν αποφασισμένη να κάνει το ίδιο στην οικογένεια του Σαΐντ.

Όπως είπε αστυνομικός, η οικογένεια του Σαΐντ είχε ζητήσει συγχώρεση, αλλά οι γονείς του θύματος φέρονται να είπαν: «Θα εκδικηθούμε και ο γιος μας θα βιάσει την κόρη σας».

Μετά από καυγά οι γονείς του Σαΐντ συναίνεσαν και την επόμενη νύχτα η οικογένεια του θύματος πήγε στο σπίτι του δράστη. Εκεί, υπό τα βλέμματα και των δύο οικογενειών, η αδελφή του Σαΐντ φέρεται να βιάστηκε από τον μεγάλο αδελφό του θύματος.

Οι γείτονες έμαθαν για το περιστατικό, αλλά οι περισσότεροι είδαν θετικά τη συμφωνία, και προσπάθησαν να βοηθήσουν τις οικογένειες να συγκαλύψουν την όλη υπόθεση.

Σχετικά άρθρα