Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ψυχάκιας Κιμ ψάχνει ποιος έφτιαξε το γκράφιτι που τον αποκαλεί «γιο πουτ@@@»

Ο ψυχάκιας Κιμ ψάχνει ποιος έφτιαξε το γκράφιτι που τον αποκαλεί «γιο πουτ@@@»
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Γκράφιτι, Κιμ Γιονγκ Ουν,

Ο παρανοϊκός Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε σε πάνω από 20.000 κατοίκους να στείλουν χειρόγραφα σημειώματα σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να εντοπίσει τους βανδάλους γκράφιτι.

Τα κτίρια της πρωτεύουσας της χώρας Πιονγκγιανγκ, γέμισαν πρόσφατα με συνθήματα που διόλου κολακευτικά δεν ήταν για τον πρόεδρο της χώρας και ένας σιδηροδρομικός σταθμός γέμισε φυλλάδια που περιέγραφαν τον Κιμ ως «γιο πουτ@@».

Η ομάδα ασφαλείας του Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ήδη ερευνήσει πάνω από 20.000 κατοίκους της περιοχής.

Όλοι όσοι βρίσκονται στο στόχαστρο έπρεπε να υποβάλλουν δείγματα του γραφικού τους χαρακτήρα με ιδιόχειρο σημείωμα τα οποία θα μελετηθούν προσεκτικά για να δουν αν ταιριάζουν με τα γκράφιτι.

Ένας κάτοικος της Πιονγκγιανγκ, δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες, στην ιστοσελίδα Daily North Korea: «Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά τεταμένη τώρα και πολλοί πιστεύουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν σύντομα θα δώσει προσωπικές οδηγίες για το θέμα αυτό».

Ένας πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Βόρειας Κορέας, που ζει τώρα στη Νότια Κορέα, δήλωσε πως παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν σε εργοστάσια ή πανεπιστήμια, αλλά το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό δεδομένου του ρητού μηνύματος κατά του Κιμ.

Όπως είπε: «Κάποιος εδώ πιστεύει πως αξίζει τον κίνδυνο να εκφράσει αυτό το μήνυμα δημόσια δυσαρέσκειας σε ένα κυβερνητικό κτίριο».

Σχετικά άρθρα