Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο αδελφός του Πάμπλο Εσκομπάρ δημιουργεί νέο κρυπτονόμισμα- “Το Bitcoin είναι εφεύρεση της CIA”

Ο αδελφός του Πάμπλο Εσκομπάρ δημιουργεί νέο κρυπτονόμισμα- “Το Bitcoin είναι εφεύρεση της CIA”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bitcoin, Πάμπλο Εσκομπάρ,

Ο αδελφός του διαβόητου Κολομβιανού εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ κυκλοφόρησε το δικό του εναλλακτικό κρυπτονόμισμα ως αντίβαρο του Bitcoin (BTC), το dietbitcoin (DDX).

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του “είμαι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο, που δημόσια τολμά να ισχυριστεί ότι το Bitcoin δημιουργήθηκε από την αμερικανική κυβέρνηση.

Ο κόσμος κάποια στιγμή θα το καταλάβει αλλά τότε θα είναι αργά.
Όταν η CIA διαπιστώσει ότι ο κόσμος το ανακάλυψε, τότα θα πουλήσει όλα τα bitocoins που διαθέτει και θα καταστρέψει την αξία του κρυπτονομίσματος.

Γι ‘αυτό δημιουργώ το δικό μου κρυπτονόμισμα που ονομάζεται dietbitcoin (DDX)”.
Η Dietbitcoin προχωρά επί του παρόντος μια αρχική Δημόσια Προσφορά Νομισμάτων (ICO), η οποία αποτελείται από τρεις γύρους με 1 εκατ. νομίσματα dietbitcoin ως το ανώτατο όριο για τους επενδυτές.

Στον πρώτο γύρο θα προσφερθούν συνολικά 300.000 dietbitcoin έναντι 2 δολαρίων το καθένα, στο δεύτερο γύρο θα προσφερθούν 300.000 dietbitcoin έναντι 50 δολαρίων το καθένα και στον τρίτο γύρο 300.000 dietbitcoin έναντι 100 δολαρίων το καθένα.

Ωστόσο τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι οι αποκαλύψεις τις οποίες κάνει ο Roberto Escobar για τη δημιουργία του διάσημου κρυπτονομίσματος Bitcoin.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Ρομπέρτο Εσκομπάρ, ήταν ο Satoshi Nakamoto που τον πλησίαζε αρχικά.”Μου τηλεφωνεί ο El Conejo [ψευδώνυμο].

Ο El Conejo μου λέει ότι μιλάει με τον Satoshi Nakamoto και είναι μαζί του αυτή τη στιγμή στη Λίμα του Περού.
Είπα, El Conejo, δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος.

Φέρτον στο σπίτι μου. Ο El Conejo απάντησε Εντάξει.Συνέχισα να διαβάζω στις εφημερίδες για το κρυπτονόμισμα που ονομάζεται Bitcoin.
Δεν ήξερα τι ήταν. Δεν με ένοιαζε. Έως ότου ο El Conejo μου τηλεφώνησε πάλι.

Αυτή τη φορά, μου είπε ότι δημιουργούμε το δικό μας κρυπτονόμισμα. Δεν κατάλαβα. Μου είπε ότι ο ιδρυτής του Bitcoin θέλει να δημιουργήσει ένα κρυπτονόμσιμα με την οικογένεια του Pablo Emillio Escobar Gavirira. Είπα εντάξει. Εγκρίνω τη συμφωνία”.

Εντούτοις, ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ εξηγεί στη συνέχεια ότι ο Nakamoto που τον πλησίαζε ήταν στην πραγματικότητα “μια προσπάθεια της αμερικανικής κυβέρνησης να διεισδύσει στην Escobar Incorporated” και ότι το dietbitcoin είναι ανώτερο από το bitcoin, καθώς δεν επιτρέπει στους Αμερικανούς να παρακολουθούν τις αγορές των χρηστών.

Σχετικά άρθρα