Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Λιθουανία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες

Η Λιθουανία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διπλωματικό Σώμα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κατασκοπεία, Λιθουανία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ, Σύνοδος Κορυφής,

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο διπλωματικών μέτρων κατά της Ρωσίας για το ζήτημα της επίθεσης με νευροτοξική ουσία κατά Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα σε βρετανικό έδαφος η πρόεδρος της Λιθουανίας Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, προσερχόμενη στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών των 28 χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

Η κ. Γκριμπαουσκάιτε δήλωσε ότι δεν συνεχάρη ως αρχηγός κράτους τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν για την επανεκλογή του, σημειώνοντας ότι μετά τα γεγονότα της επίθεσης στη Μ. Βρετανία, δεν μπορούμε να μιλάμε για μια περίοδο τυπικών διπλωματικών επαφών και σχέσεων.

Η επικεφαλής του λιθουανικού κράτους εμφανίστηκε ακόμη αισιόδοξη για την πορεία των συνομιλιών των 27 με το Ηνωμένο Βασίλειο για τη διαδικασία του Brexit, σημειώνοντας ότι στη διήμερη σύνοδο θα υπάρξει συζήτηση για την μελλοντική σχέση Ε.Ε. – Η.Β.

Σχετικά άρθρα