Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άνδρας σφήνωσε ανάμεσα στα καθίσματα και πέθανε σε σινεμά στο Μπέρμιγχαμ

Άνδρας σφήνωσε ανάμεσα στα καθίσματα και πέθανε σε σινεμά στο Μπέρμιγχαμ

Την τελευταία του πνοή άφησε στην εντατική νοσοκομείου του Μπέρμιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο ένας άνδρας, ο οποίος έπαθε καρδιακή προσβολή όταν το κεφάλι του στριμώχτηκε ανάμεσα στο υποπόδιο καρέκλας κινηματογράφου και τα μπροστινά καθίσματα.

Ο άτυχος άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί, βρισκόταν στον κινηματογράφο Vue, σε εμπορικό κέντρο του Μπέρμιγχαμ, και παρακολουθούσε μια ταινία σε αίθουσα Gold Class, όταν κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας, του έπεσε το κινητό του κάτω από τα μπροστινά καθίσματα.

Μετά το τέλος της ταινίας, έσκυψε και προσπάθησε να φτάσει το κινητό του, όμως, σύμφωνα με τον Guardian, το κεφάλι του σφήνωσε ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα και το υποπόδιο της καρέκλας και έπαθε έμφραγμα.

Μάλιστα, τόσο ο φίλος του όσο και οι υπόλοιποι θαμώνες κατάφεραν να τον απελευθερώσουν σπάζοντας το υποπόδιο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρά τα αρχικά σημάδια που έδειχναν ότι μπορεί να ξεπεράσει τον κίνδυνο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πέθανε στις 16 Μαρτίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κινηματογράφου, θα διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εγκλωβίστηκε και έπαθε έμφραγμα ο άτυχος άνδρας.

Σχετικά άρθρα