Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τη 12η Ιουλίου το δικαστήριο θα αποφασίσει εάν η πορνοστάρ Στόρμι μπορεί να πει τι έκανε με τον Ντόναλντ Τραμπ

Τη 12η Ιουλίου το δικαστήριο θα αποφασίσει εάν η πορνοστάρ Στόρμι μπορεί να πει τι έκανε με τον Ντόναλντ Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς,

Δικαστήριο του Λος Άντζελες αναμένεται να εξετάσει τη 12η Ιουλίου την προσφυγή της πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, η οποία θέλει να «σπάσει» το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει με έναν δικηγόρο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο δικηγόρος της Μάικλ Αβενάτι κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα αγωγή με την οποία ζητούσε την ακύρωση της συμφωνίας που οι δύο πλευρές υπέγραψαν λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου το 2016, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, και προέβλεπε η Ντάνιελς να μην προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση, που η ίδια υποστηρίζει ότι διατηρούσε τότε με τον μεγιστάνα των ακινήτων.

Στο νομικό έγγραφο που κατατέθηκε υποστηρίζεται ότι το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας δεν είναι έγκυρο, καθώς δεν το έχει υπογράψει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στην αγωγή αναφέρεται ότι η Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, σύναψε «ερωτικές σχέσεις» με τον Τραμπ το καλοκαίρι του 2006, μια σχέση που συνεχίστηκε για κάποιους μήνες του 2017.

Εκείνη την εποχή, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια και ο γιος τους Μπάρον είχε γεννηθεί λίγους μήνες πριν.

Ο Λευκός Οίκος επαναλαμβάνει ότι ο πρόεδρος διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη αυτής της σχέσης.

Η 38χρονη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών πρότεινε χθες να επιστρέψει τα 130.000 δολάρια που της καταβλήθηκαν το 2016 με αντάλλαγμα τη σιωπή της.

Ζήτησε επίσης να της αναγνωριστεί το δικαίωμα να δώσει στη δημοσιότητα τα sms που είχε ανταλλάξει με τον Αμερικανό πρόεδρο, φωτογραφίες και βίντεο που σχετίζονται με τη σχέση τους, όπως επισήμανε σε μια επιστολή που εστάλη στον Μάικλ Κόεν, τον δικηγόρο του δισεκατομμυριούχου.

«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αφηγηθεί την ιστορία της και το κοινό να μπορέσει να αποφασίσει ποιος λέει την αλήθεια» είχε δηλώσει ο Αβενάτι την περασμένη εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα