Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιχειρηματίας κρατούσε ερωτική σκλάβα για επτά χρόνια πρώην μοντέλο από την Ουκρανία

Επιχειρηματίας κρατούσε ερωτική σκλάβα για επτά χρόνια πρώην μοντέλο από την Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Βιασμός, Ερωτική Σκλάβα, Ουκρανία,

Έναν απίστευτο εφιάλτη ζούσε επί επτά χρόνια ένα πρώην μοντέλο από την Ουκρανία στα χέρια ενός επιχειρηματία που την κρατούσε ερωτική σκλάβα,  βίαζε και την έδερνε σχεδόν καθημερινά, μέχρι τη μέρα που κατάφερε να του ξεφύγει.

Από τις κακουχίες, τα τραύματα και τα βασανιστήρια η 25χρονη Νατάσα Σερέμπρι έχασε τόσο βάρος, ώστε απέμεινε μόλις 38 κιλά! Η κοπέλα απέκτησε δύο κόρες από τον Βιάτσεσλαβ Ρ, κι όταν γλίτωσε απ’ τα χέρια του τυράννου είχε πάθε ανορεξία, ενώ έφερε κατάγματα στα πλευρά, το θώρακα, τα δάκτυλα και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και εσωτερικά όργανα και λίγο έλειψε να πεθάνει από αναιμία.

Η νεαρή καλλονή λέει ότι ο βασανιστής της, ένας άνδρας 30 χρόνια μεγαλύτερός της- άρχισε να τη δέρνει μόλις ένα μήνα αφότου γνωρίστηκαν πριν από επτά χρόνια, όταν εκείνη ήταν 18 ετών.

Η κοπέλα πιστεύεται ότι υπέφερε από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, μια ιδιάζουσα ψυχολογική κατάσταση κατά την οποία ο θύμα αναπτύσσει συναισθηματική προσκόλληση προς το άτομο που το βασανίζει.

Η Νατάσα κρύβεται τώρα σε ένα καταφύγιο για θύματα οικιακής βίας στη Ρωσίας, φοβούμενη μήπως εντοπίσει τα ίχνη της ο βασανιστής της.

Ο Βιάτσεσλαβ Ρ, που σύμφωνα με την κοπέλα, είναι δίγαμος, την απήγαγε στην Τουρκία και αργότερα στη Ρωσία

Της απαγόρευσε να έχει τηλέφωνο, την απέκοψε από τους δικούς της και από κάθε κοινωνική επαφή, ενώ την έδερνε μπροστά στις κόρες της, ηλικίας σήμερα τριών και πέντε ετών.

Η κοπέλα είχε μπροστά της μια πολλά υποσχόμενη καριέρα μοντέλου όταν γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Βιάτσεσλαβ, ο οποιος στην αρχή της έδειχνε στοργή και αφοσίωση, αλλά γρήγορα αποκάλυψε το πραγματικό του, βίαιο πρόσωπο. Άρχισε να της ασκεί ψυχολογική και σωματική βία κι όταν ήταν έξι μηνών έγκυος στο πρώτο τους παιδί την πήρε στην Τουρκία και την έκρυψε.

“Δεν είχα δυνατότητα διαφυγής”

«Ήμουν μια σκλάβα. Δεν είχα δυνατότητα διαφυγής. Μου πήρε ταυτότητα, διαβατήριο, όλα τα έγγραφα. Μου απαγόρευε να μιλάω με τους φίλους και τη μητέρα μου, λέγοντας ότι μου ασκεί αρνητική επίδραση. Με απέκοψε από τους συγγενείς μου, δεν με άφηνε να μιλάω με τους γείτονες. Με έδερνε μπροστά στους συνεργάτες του όταν μας επισκέπτονταν», λέει η 25χρονη.

Η Νατάσα παραδέχεται ότι είχε πάθει «σοβαρή εξάρτηση απ’ αυτόν», αλλά δείλιαζε να τον καταγγείλει όταν την ξυλοφόρτωνε, φοβούμενη τα βίαια ξεσπάσματά του.

Θυμάται ότι την έδειρε λίγο μετά τη γέννηση της πρώτης κόρης της την ώρα που τη θήλαζε «επειδή δεν του έδειχνα την προσοχή που θα ήθελε» κι ότι της απαγόρεψε να χρησιμοποιεί αντισύλληψη μολονότι τη βίαζε σχεδόν καθημερινά.

22 μήνες μετά τη γέννηση της πρώτης κόρης της έφερε στον κόσμο ένα άλλο κοριτσάκι. Η αρχή του τέλους του δράματός της σήμανε όταν ο γιος του Βιάτσεσλαβ από τον πρώτο του γάμο είδε τα βασανιστήρια που της έκανε και τον κατήγγειλε στην τουρκική αστυνομία.

Η κοπέλα εστάλη στην Ουκρανία, όπου πήγε να ζήσει με τους δικούς της στο Κίεβο, ενώ εκείνος απελάθηκε. Τη βρήκε, όμως, και την πήρε διά της βίας μαζί με τα παιδιά και τους πήγε σ’ ένα σπίτι σε προάστιο της Μόσχας, όπου τους κράτησε φυλακισμένους μέχρι τον περασμένο μήνα, που κατάφερε να ξεφύγει.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η Νατάσα είχε εξαντληθεί από την αιμορραγία. Τον παρακαλούσε να την πάει σε γιατρό για να μην πεθάνει, μέχρι που τελικά την άφησε να πάει σε νοσοκομείο, αλλά κράτησε τα παιδιά ως «ομήρους».

Η κοπέλα αποκάλυψε στο προσωπικό του νοσοκομείου το δράμα της κι εκείνοι τη βοήθησαν. Τον ξεγέλασαν να φέρει τα παιδιά για να τη δουν και μετά του ζήτησαν να πάει τα αποτελέσματα ιατρικών της εξετάσεων σ’ ένα άλλο τμήμα του νοσοκομείου. Στο μεταξύ την περίμενε ένα αυτοκίνητο διαφυγής που την μετέφερε στο καταφύγιο για θύματα οικογενειακής βίας.

Ζει όμως καθημερινά με το φόβο κι ελπίζει σύντομα να βρει τον τύραννό της η ρωσική αστυνομία, που τον αναζητεί μετά την καταγγελία της.

Σχετικά άρθρα