Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατέστρεψαν αμερικανική σημαία σε σχολείο στη Γιούτα και ύψωσαν του Ισλαμικού Κράτους

Κατέστρεψαν αμερικανική σημαία σε σχολείο στη Γιούτα και ύψωσαν του Ισλαμικού Κράτους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Κατεστραμμένη βρέθηκε μία αμερικανική σημαία σε σχολείο στη νοτιοδυτική Γιούτα, η οποία είχε αντικατασταθεί στον ιστό από μία της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), όπως μετέδωσε το Foxnews.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τοπική αστυνομία, οι δράστες κατέβασαν την σημαία και την αντικατέστησαν με μία του Ισλαμικού Κράτους”. Η αστερόεσα έμεινε σχισμένη στο σημείο του βανδαλισμού.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως οι αρχές δεν γνωρίζουν αν ο δράστης ήταν μαθητής ή κάποιος εξωσχολικός: «Έχουμε λάβει κάποιες πληροφορίες και τις επεξεργαζόμαστε.

»Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα, όμως περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να μας βοηθήσουν.

«Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν θεωρούμε ότι η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε από κάποιον που σχετίζεται με το Ισλαμικό Κράτος».

Το αστυνομικό τμήμα έστειλε μεγάλο αριθμό αστυνομικών στο σχολείο για να εγγυηθούν την ασφάλεια μαθητών και καθηγητών, ενώ τα μαθήματα διεξάγονται κανονικά. Ανακοίνωση των Αρχών διευκρινίζει η σημαία των τζιχαντιστών έχει αντικατασταθεί από νέα αμερικανική και ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν.

Σχετικά άρθρα