Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Είσαι καυτή”… – Σε δίκη Έλληνας οδηγός της Uber που “ρίχτηκε” σε 14χρονη Βρετανίδα

“Είσαι καυτή”…  – Σε δίκη Έλληνας οδηγός της Uber που “ρίχτηκε” σε 14χρονη Βρετανίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκινητιστές, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σεξουαλική Παρενόχληση, Ταξί (Όχημα Δημόσιας Μεταφοράς),

Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθεται αυτές τις ημέρες ένας οδηγός της Uber στην Αγγλία, καθώς κατηγορείται πως «ρίχτηκε» σε μια 14χρονη κοπέλα, ενώ ήταν πελάτισσά του.

Ο ελληνικής καταγωγής, όπως φαίνεται από το όνομά του, Σπύρος Ντούνης (Spyros Ntounis) είναι 35 χρονών και το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, ο Ντούνης κλήθηκε μέσω της γνωστής εφαρμογής να παραλάβει την 14χρονη από το σπίτι ενός φίλου της, όπου γινόταν πάρτι. Μέχρι το αυτοκίνητο μάλιστα την συνόδευσε το αγόρι της.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής όμως ο 35χρονος άντρας, αφού ρώτησε και έμαθε πόσο χρονών ήταν η κοπέλα και πόσο το αγόρι της, άρχισε να της ρίχνεται, λέγοντάς της πόσο όμορφη είναι.

«Έλεγε πως ήμουν καυτή και πως είχα ωραία χείλη», είπε η κοπέλα στο δικαστήριο και συμπλήρωσε:

«Πίστεψα πως ήταν καλός, αλλά μετά ήταν λίγο παράξενη η κατάσταση. Ενώ πλησιάζαμε στο σπίτι μου, άρχισε να οδηγεί πιο αργά, λέγοντας πως ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί μου και σκέφτηκα πως αυτό ήταν παράξενο».

Η δικηγόρος της, Αλιστερ Γουόκερ, είπε στο δικαστήριο: «Ο οδηγός κλήθηκε να παραλάβει την ενάγουσα στις 9.30 το βράδυ από το σπίτι ενός φίλου. Κατά τη διάρκεια της σύντομης διαδρομής έκανε ακατάλληλα σχόλια, πήρε το τηλέφωνό της και τις επόμενες ημέρες της έστελνε μηνύματα ζητώντας της να συναντηθούν, προφανώς με σκοπό το σεξ. Η κοπέλα είχε πιει λίγο ρούμι με κοκα κόλα με τους φίλους της και θεωρεί ότι σε κλίμακα του 10 ήταν ζαλισμένη ένα “5-6″».

«Ο οδηγός την ρώτησε πόσο χρονών είναι και πόσο χρονών είναι το αγόρι της και του είπε δεκατεσσάρων. Τότε άναψε το φως του αμαξιού, την κοίταξε από τον καθρέφτη και της είπε ότι ήταν “καυτή” και ότι είχε “ωραία χείλη”, ενώ της έδωσε τσίχλα.

Της είπε να του στείλει μήνυμα το όνομά της και εκείνη την ώρα η κοπέλα έστειλε μήνυμα σε μια φίλη της, δηλώνοντας πως δεν ένιωθε άνετα», συνέχισε η δικηγόρος.

Ο Ντούνης είπε στην κοπέλα πως εκείνος ήταν 26 ετών και της έστελνε μηνύματα στην εφαρμογή Whatsapp, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Μπορώ να σου κάνω μάθημα σε ό,τι θέλεις, πότε θα ξαναβγείς;» και «Περνάω το τεστ ηλικίας; Θα μου άρεσε πολύ».

Η 14χρονη έδειξε στους γονείς της τα μηνύματα που της είπαν να τον μπλοκάρει στο Whatsapp και επικοινώνησαν με την αστυνομία.

Ο Ντούνης όμως άρχισε τότε να της στέλνει μηνύματα στο κινητό: «Μπορούμε να είμαστε φίλοι και μπορώ να σε βοηθήσω όποτε θέλεις ταξί… Μπορώ να σε πάω δωρεάν κάποια φορά».

Ο 35χρονος δήλωσε στην αστυνομία όταν τον προσέγγισε, πως δεν θυμόταν καλά την κούρσα εκείνη και πως τα κίνητρά του ήταν απολύτως φιλικά. Η δίκη του συνεχίζεται.

Σχετικά άρθρα