Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης ο 19χρονος μακελάρης της Φλόριντα

Μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης ο 19χρονος μακελάρης της Φλόριντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μαθητές, Φλόριντα,

Νέα διάσταση στην υπόθεση δίνει η είδηση ότι ο μακελάρης της Φλόριντα, που σκότωσε 17 άτομα σε λύκειο της πόλης Πάρκλαντ ήταν μέλος του ακροδεξιού εθνικιστικού γκρουπ «Republic of Florida» .

Ο Νίκολας Κρουζ, όπως θα μείνει στην ιστορία,  βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιβολή της θανατικής ποινής και  είχε αναπτύξει και παραστρατιωτική δράση, όπως παραδέχθηκε ο επικεφαλής του εθνικιστικού γκρουπ, Jordan Jereb. Όπως δήλωσε ο ίδιος, είχε ενταχθεί μετά από πρόταση άλλου μέλους της οργάνωσης.

Σε ερώτηση αν η οργάνωση εμπλέκεται στη δολοφονική ενέργεια του Νίκολας Κρουζ, ο Jereb αρνήθηκε την οποιαδήποτε ανάμειξη ή γνώση. Δήλωσε, μάλιστα, πως πιστεύει ότι ο 19χρονος είχε κάποιο πρόβλημα ερωτικής φύσης με κάποιο κορίτσι, καθώς, όπως είπε, η επιλογή του να επιτεθεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν ήταν τυχαία.

Ο Νίκολας Κρουζ σκότωσε 17 μαθητές και τραυμάτισε άλλους 15, χρησιμοποιώντας ένα ημιαυτόματο AR-15. Συνελήφθη έξω από το σχολείο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για 17 προμελετημένους φόνους.

Σχετικά άρθρα