Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε στο Νταβός με τον Τζορτζ Σόρος και τον διαβεβαίωσε για την αφοσίωσή του

Ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε στο Νταβός με τον Τζορτζ Σόρος και τον διαβεβαίωσε για την αφοσίωσή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Ζόραν Ζάεφ, Νταβός, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Σκόπια, Τζορτζ Σόρος,

Απίθανοι τύποι αυτοί οι Σκοπιανοί. Ο πρωθυπουργός τους, Ζόραν Ζάεφ, αφού συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός, στη συνέχεια δεν παρέλειψε να συναντηθεί και με τον αμφιλεγόμενο κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος.

Σύμφωνα με το σκοπιανό «Κανάλι 5», «στο πλαίσιο της εντατικής ατζέντας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, ο πρόεδρος της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της «Μακεδονίας», Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε με τον φιλάνθρωπο και χρηματοδότη Τζορτζ Σόρος, ιδρυτή του Ιδρύματος της Ανοικτής Κοινωνίας και τον Αλέξανδρο Σόρος (υιό του) αντιπρόεδρο του Παγκόσμιου Συμβουλίου».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της σκοπιανής Κυβέρνησης, συνεχίζει το δημοσίευμα, «η Δημοκρατία της «Μακεδονίας» μοιράζεται και προωθεί τις αξίες της δημοκρατίας, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το κράτος δικαίου και την Ανοικτή Κοινωνία.

»Η ιδέα μιας Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society) παραμένει εξίσου πυλώνας στον οποίο χτίζεται το νέο πρόσωπο της Δημοκρατίας της «Μακεδονίας», μαζί με τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις για ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και με τα οικονομικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση», τονίσθηκε στη συνάντηση με τον Τζορτζ Σόρος.

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της «Μακεδονίας» και ο Τζορτζ Σόρος παραμένουν ανοιχτοί στη συνεργασία για την ανάπτυξη των δημοκρατικών ικανοτήτων της κοινωνίας, καθώς και για τις ευκαιρίες για νέες επιχειρήσεις και άμεσες επενδύσεις, σημειώνει το δημοσίευμα, που αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Τη φωτογραφία του Ζόραν Ζάεφ να διαβεβαιώνει τον Τζορτζ Σόρος και τον γιο του, για την απαρέγκλιτη αφοσίωσή του στο «όραμά» τους, πρέπει οπωσδήποτε να τη δει ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Σχετικά άρθρα