Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα “βάζει πλάτη” σε Μπερλουσκόνι για τις εκλογές – “Απόλυτη υποστήριξη”

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα “βάζει πλάτη” σε Μπερλουσκόνι για τις εκλογές – “Απόλυτη υποστήριξη”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντόνιο Ταγιάνι, Εκλογές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ιταλία, Μάνφρεντ Βέμπερ, Σίλβιο Μπερλουσκόνι,

Ο ηγέτης της κεντροδεξιάς Forza Italia και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) το προεκλογικό πρόγραμμα της κεντροδεξιάς συμμαχίας του εν όψει των εκλογών της 4ης Μαρτίου στη χώρα του, λαμβάνοντας την πλήρη υποστήριξη των Ευρωπαίων χριστιανοδημοκρατών.

«Η Ευρώπη είναι αναγκαία και ας ελπίσουμε ότι επιστρέφει στις αξίες των ιδρυτικών “πατέρων”» μας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μπερλουσκόνι.

Ο Ιταλός κεντροδεξιός πολιτικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στέλεχος της Forza Italia Αντόνιο Ταγιάνι και τον γενικό γραμματέα του ΕΛΚ Αντόνιο Λόπες, για να συζητήσουν για το «κοινό τους όραμα» για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Εξαιρετική συνάντηση», τόνισε ο – επίσης κεντροδεξιός – πρόεδρος της Κομισιόν, ενώ ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, Γερμανός χριστιανοκοινωνιστής Μάνφρεντ Βέμπερ, χαρακτήρισε τον Μπερλουσκόνι «εξαιρετικό πολιτικό άνδρα».

Σχετικά άρθρα