Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη στο Λονδίνο: Βίασε και μετά έκοψε το λαιμό της ανιψιάς του (φωτο)

Φρίκη στο Λονδίνο: Βίασε και μετά έκοψε το λαιμό της ανιψιάς του (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Δολοφονίες, Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο,

Μια φρικτή ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας στις δικαστικές αίθουσες στο Λονδίνο. Οι λεπτομέρειες τις προκαλούν φρίκη. Δράστης ένας 33χρονος ο οποίος βίασε και στην συνέχεια έκοψε τον λαιμό της ανιψιάς του.

Όλα συνέβησαν τον περασμένο Ιούλιο όταν ο 33χρονος απήγαγε με την απειλή μαχαιριού δύο κοπέλες και τις μετέφερε σπίτι του, με την βοήθεια ενός ακόμα ατόμου που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο άνδρας αυτός σχεδίαζε επί πολλές εβδομάδες την απαγωγή των γυναικών, την οποία πραγματοποίησε μαζί με δεύτερο άτομο, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορώντας γάντια.

Ο δράστης πήρε τις δύο γυναίκες, τις έβαλε το αυτοκίνητο και τις πήγε στο σπίτι του, όπου τις βίασε και τους επιτέθηκε με μαχαίρι. Η μία από τις δύο κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει τις Αρχές για το πού μπορεί να ήταν ο δράστης.

Όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι στα δυτικά της πόλης, ανακάλυψαν τη σορό της 20χρονης κοπέλας, κλειδωμένη μέσα σε ένα ψυγείο.

Ο δράστης κατηγορείται για απαγωγή, βιασμό και τη δολοφονία της ανιψιάς του, καθώς και για απόπειρα δολοφονίας της άλλης κοπέλας.

Οι ένορκοι χαρακτήρισαν «τρομακτική» την περίπτωση, ενώ ο δικηγόρος υπεράσπισης είπε ότι ο δράστης είχε σεξουαλικό σύμπλεγμα με τις γυναίκες και θα λυνόταν μόνο αν δεν τις είχε κάποιος άλλος.

Ο αρρωστημένος άνδρας πήρε τις κοπέλες βάζοντας κάλτσες στο στόμα τους, και με την απειλή μαχαιριού τις βίασε και μετά έκοψε το λαιμό της ανιψιάς του.

Η άλλη κοπέλα κατάφερε να του ξεφύγει και απευθύνθηκε στον αδελφό της, ο οποίος την πήγε στο νοσοκομείο.

Σχετικά άρθρα